Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ Λίγα Σύννεφα 16 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

250.000.000 άνθρωποι χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση το Facebook!

250.000.000 άνθρωποι χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση το Facebook!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 18.11.2010 | 18:13
Πρώτη δημοσίευση: 18.11.2010 | 18:13

Ο ιδρυτής του Facebook, Mark Zuckerberg, δήλωσε ότι σε καθημερινή βάση κάνουν login 250 εκατομμύρια από τους συνολικά 500 εκατομμύρια χρήστες που είναι εγγεγραμμένοι στο δημοφιλές site κοινωνικής δικτύωσης.

Την αποκάλυψη αυτή την έκανε στον Tim O’Reilly και τον John Battelle στο πλαίσιο του  Web 2.0 Summit ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει ακόμα περισσότερα νούμερα για να στηρίξει το λόγο που πιστεύει οτι πολλές εταιρίες θέλουν να εκμεταλλευτούν τη δραστηριότητα των χρηστών του Facebook.Τέλος δήλωσε οτι οι χρήστες του Facebook χρησιμοποιούν κι επικεντρώνονται περισσότερο απ’ οτι σε άλλες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, με τις φωτογραφίες, τα Groups, αλλά και την ανταλλαγή μηνυμάτων ενώ προσκάλεσε όσες εταιρίες δεν έχουν μπει ακόμα στο χώρο της κοινωνικής δικτύωσης, να "ανέβουν στο τρένο".


Tags: FACEBOOK


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Εύοσμος: Αυτά είναι τα πρόσωπα της τραγωδίας! Οι  προφητικές  αναρτήσεις στο Facebook Εύοσμος: Αυτά είναι τα πρόσωπα της τραγωδίας! Οι "προφητικές" αναρτήσεις στο Facebook
  2. Τα GIFs έρχονται στα σχόλια του Facebook! Τα GIFs έρχονται στα σχόλια του Facebook!
  3. Ήρθαν τα Reactions και τα Mentions στο Facebook Messenger! Ήρθαν τα Reactions και τα Mentions στο Facebook Messenger!
  4. Η ιστορία του Παύλου: Ο άστεγος που βρήκε σπίτι και δουλειά χάρη στο facebook Η ιστορία του Παύλου: Ο άστεγος που βρήκε σπίτι και δουλειά χάρη στο facebook
  5. Μετέδωσαν live στο facebook τον ομαδικό βιασμό 15χρονης Μετέδωσαν live στο facebook τον ομαδικό βιασμό 15χρονης
  6. Οι ζωντανές μεταδόσεις στο Facebook έρχονται και στους υπολογιστές! Οι ζωντανές μεταδόσεις στο Facebook έρχονται και στους υπολογιστές!
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook