Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 32 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

37 ετών ο μέσος όρος ηλικίας ενός gamer!

37 ετών ο μέσος όρος ηλικίας ενός gamer!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Στην ίδια κατηγορία

Τελευταία ενημέρωση: 09.06.2011 | 08:31
Πρώτη δημοσίευση: 09.06.2011 | 08:31

Έρευνα έδειξε οτι ο μέσος όρος ηλικίας ενός gamer στις μέρες μας είναι λίγο πριν τα 40.

Οι περισσότεροι νομίζουν οτι αυτοί που παίζουν videogames είναι κυρίως τα παιδιά εφηβικής/μετεφηβικής ηλικίας όμως μάλλον κάνουν λάθος αφού σύμφωνα με έρευνα που έγινε στις ΗΠΑ ο μέσος Αμερικανός gamer αυτή τη στιγμή είναι 37 ετών.

Το νούμερο αυτό είναι σίγουρα πολύ μεγαλύτερο από αυτό που νόμιζαν όλοι, όμως αν σκεφτεί κανείς οτι η έρευνα έβγαλε το μέσο όρο τότε υπάρχουν πάρα πολλοί gamers ακόμα πιο πάνω από αυτή την ηλικία με το 42% να είναι θηλυκού γένους.

Ακόμα ένα νούμερο στην έρευνα που μπορεί αρχικά να φαίνεται εντυπωσιακό είναι οτι ο μέσος όρος ηλικίας που αγοράζουν video games είναι 41 χρονών, όμως αν το καλοσκεφτεί κανείς μπορεί να καταλάβει οτι πολλοί από τους αγοραστές μεγάλης ηλικίας είναι γονείς που παίρνουν games για τα παιδιά τους.

Τέλος η έρευνα σύμφωνα με τα αποτελέσματα της, μάλλον λαμβάνει υπ' όψιν και το ποσοστό όσων παίζουν casual games στο Internet μέσω web browser ή φορητών συσκευών, κάτι που μας δείχνει οτι το κοινό του gaming έχει αλλάξει κατά πολύ τα τελευταία χρόνια.
   Διαδώστε αυτό το άρθρο