Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

3η Έκθεση WebWorldExpo 2011 στην Αθήνα

Σε συνέχεια των επιτυχημένων διοργανώσεων του 2009 & 2010 θα γίνει φέτος στις 22-23 Οκτωβρίου 2011 η 3η έκθεσης WebWorldExpo 2011 στο Ζάππειο Μέγαρο.

Η έκθεση που αποτελεί πια θεσμό στο κοινό των developers, των εταιρειών κατασκευής ιστοσελίδων, και γενικότερα παροχής υπηρεσιών Ιnternet εξελίσσεται ακολουθώντας τις τάσεις που επικρατούν στην παγκόσμια αγορά ενσωματώνοντας υπηρεσίες και προϊόντα που συμβάλουν στην αποτελεσματικότερη παρουσία στο διαδύκτιο.

Φέτος πέρα από την παρουσίαση μέσω των εκθετών της συμβατικής παρουσίας στο διαδύκτιο με ιστοσελίδα ή ηλεκτρονικό κατάστημα, θα δοθεί βαρύτητα στην συνεχόμενα αυξανόμενη αγορά των Mobile Applications, στην ποιοτική σχεδίαση μέσω ανάδειξης των καλύτερων και πιο λειτουργικών ιστοσελίδων, και την διοργάνωση συνεδρίου με θέματα που αφορούν τόσο τεχνικά θέματα όσο και επιχειρηματικά.

Η έκθεση για πρώτη φορά θα προβληθεί με μαζικό τρόπο με εξωτερική διαφήμιση, καταχωρήσεις σε έντυπα και εφημερίδες, ραδιοφωνικούς σταθμούς, προβολή στο Facebook, ενώ έχει απευθύνει πρόταση για να θέσουν υπό την αιγίδα τους και να προσκαλέσουν τις εταιρείες μέλη τους Εμπορικά Επιμελητήρια και Επαγγελματικοί Σύνδεσμοι.

Μια ακόμα καινοτομία της φετινής διοργάνωσης είναι η μείωση των τιμών με σκοπό την προσέλκυση μικρότερων εταιρειών-εκθετών που λόγο των περιορισμένων recourses αδυνατούσαν να συμμετάσχουν στις προηγούμενες διοργανώσεις.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε