Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

5 εκατομμύρια iPhone 5 σε 3 μέρες!

5 εκατομμύρια iPhone 5 σε 3 μέρες!

Μέσα σε μόλις 3 μέρες κυκλοφορίας του, το iPhone 5 πούλησε περισσότερα από 5 εκατ. κομμάτια 

Η Apple ανακοίνωσε ότι πούλησε περισσότερα από 5 εκατ. iPhone 5 μέσα στις 3 πρώτες ημέρες κυκλοφορίας, ενώ περισσότεροι από 100 εκατ. χρήστες έχουν κάνει το update του iOS 6.
 
Σε σύγκριση με την κυκλοφορία του iPhone 4S το νέο iPhone 5 πούλησε κατά 1 εκατ. περισσότερες συσκευές, όμως ο αριθμός αυτό είναι μικρότερος από αυτόν που περίμεναν οι αναλυτές ο οποίος ήταν κοντά στα 8-10 εκατ. μόνο για το πρώτο τριήμερο.
 
Η διαφορά αυτή ανάμεσα στις πωλήσεις και τις προβλέψεις οφείλεται στο γεγονός οτι η εταιρία δεν είχε δώσει αρκετές συσκευές για να καλύψουν τη ζήτηση.
 
Σύμφωνα με την εταιρία η ζήτηση του iPhone 5 είναι τεράστια και όλοι προσπαθούν σκληρά να φέρουν ένα iPhone 5 στα χέρια κάθε καταναλωτή που το επιθυμεί όσο γρηγορότερα γίνεται. 
 
Επίσης η εταιρία αναφέρει οτι όλη η αρχική παρτίδα έχει ξεπουληθεί ενώ τα καταστήματα συνεχίζουν να λαμβάνουν καθημερινά νέα iPhone 5 ενώ και οι καταναλωτές θα μπορούν να κάνουν τις παραγγελίες τους online, λαμβάνοντας ταυτόχρονα ημερομηνία παράδοσης. 
 
Τέλος μπορεί όταν παρουσιάστηκε το iPhone 5 να μην μας ενθουσίασε και πολύ όμως οι πωλήσεις δείχνουν για ακόμα μία φορά οτι οι φανατικοί της Apple είναι ακόμα πολλοί…
 
 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε