Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 34 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

5 εκατομμύρια λίρες η διαφημιστική καμπάνια του νέου Uncharted 3!

5 εκατομμύρια λίρες η διαφημιστική καμπάνια του νέου Uncharted 3!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 25.10.2011 | 11:30
Πρώτη δημοσίευση: 25.10.2011 | 11:30

H Sony θέλει να προωθήσει όσο μπορεί νέο τίτλο της πετυχημένης σειράς Uncharted και γι’ αυτό το λόγο ετοιμάζει στη M. Βρετανία, τη μεγαλύτερη διαφημιστική καμπάνια που έχει κάνει ποτέ για κυκλοφορία videogame της.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Sony, η εταιρία αναμένεται να επενδύσει 5.000.000 λίρες για ολόκληρη την διαφημιστική καμπάνια του πολυαναμενόμενου videogame Uncharted 3: Drake’s Deception μόνο στη Μ. Βρετανία.

Σίγουρα αυτή η καμπάνια αποτελεί τη μεγαλύτερη που έχει κάνει η Sony στη Μ. Βρετανία για video game και περιλαμβάνει τηλεοπτική διαφήμιση, online video, οnline διαφήμιση, διαφήμιση στους δρόμους των πόλεων.

Εκτός όμως από τη Μ. Βρετανία στην Ιαπωνία η Sony κυκλοφορεί διαφημιστικά σποτ του παιχνιδιού στα οποία πρωταγωνιστής εκτός βέβαια από τον Nathan Drake (πρωταγωνιστής του videogame) είναι ο ηθοποιός Harrison Ford ο οποίος κάθεται και παίζει και λέει τη γνώμη του για το παιχνίδι.Τέλος το νέο videogame της Sony, αναμένεται να κυκλοφορήσει αρχές Νοέμβρη.   Διαδώστε αυτό το άρθρο