Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

6 Ιουνίου η επίσημη παρουσίαση της Apple!

Τη Δευτέρα η Apple ετοιμάζεται να κάνει την επίσημη παρουσίαση των νέων της προϊόντων.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Apple,  τη Δευτέρα στις 6 Ιουνίου ο Steve Jobs, θα παρουσιάσει λεπτομέρειες για το νέο Mac OS Lion (10.7), το iOS 5 για για iPhone/iPod Touch/iPad και τη νέα μουσική υπηρεσία cloud της εταιρείας, γνωστή ως iCloud.

Η Apple μας έχει συνηθίσει στο WWDC να παρουσιάζει το νέο iPhone στους developers, όμως φέτος φαίνεται πως θα δώσει βάση στο software των συσκευών της.

Έτσι κατά τη διάρκεια της παρουσίασης θα πάρουμε μία γεύση από το νέο Mac OS X Lion που αποτελεί το 8ο major release του λειτουργικού της Apple, τ τα νέα χαρακτηριστικά του iOS 5 και τις διαφορές του σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις.

Ένα πιθανό release date μπορούμε να το τοποθετήσουμε στην περίοδο που θα βγει στην αγορά το επόμενο iPhone, κάπου μέσα στο φθινόπωρο.

Επίσης αναμένεται να δούμε για πρώτη φορά τη νέα υπηρεσία iCloud, που αποτελεί την απάντηση της εταιρίας στην Amazon και την Google για τις cloud-music υπηρεσίες.

Τα υπόλοιπα θα τα δούμε ζωντανά από το Newsit τη Δευτέρα στις 20.00 (ώρα Ελλάδος), που θα γίνει η παρουσίαση της Apple και η έναρξη του WWDC.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε