Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ Συννεφιά 16 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Αγώνες ποδοσφαίρου με ρομπότ στην Αθήνα!

Αγώνες ποδοσφαίρου με ρομπότ στην Αθήνα!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 30.04.2010 | 07:24
Πρώτη δημοσίευση: 30.04.2010 | 07:24

Στις 4 - 7 Μαΐου 2010 θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα το 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Τεχνητής Νοημοσύνης, το οποίο θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και αγώνες ρομποτικού ποδοσφαίρου RoboCup.

Πρόκειται για το SETN 2010, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Ίδρυμα Ευγενίδου και διοργανώνεται απ' το Ινστιτούτο Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» και την Ελληνική Εταιρεία Τεχνητής Νοημοσύνης (ΕΕΤΝ).


Στο Συνέδριο οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για καινοτόμες πρακτικές εφαρμογές, μεθόδους Τεχνητής Νοημοσύνης, εξόρυξη δεδομένων (data mining), μηχανική όραση (machine vision), ρομποτική, μηχανική μετάφραση (machine translation), μηχανές αναζήτησης στο διαδίκτυο, συστήματα προφορικών διαλόγων και συστήματα διαχείρισης εγγράφων.


Το event όμως που θα κλέψει σίγουρα την παράσταση θα είναι το ρομποτικό ποδόσφαιρο RoboCup, στο οποίο η Ελλάδα, η Ιταλία και η Γερμανία θ' αναμετρηθούν με τις ρομποτικές τους ομάδες.


Οι αναμετρήσεις θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 5 Μαΐου στις 15.00 ενώ την Παρασκευή 7 Μαΐου θ' ακολουθήσουν αγώνες επίδειξης ανοιχτοί για το κοινό.

    Διαδώστε αυτό το άρθρο
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook