Ειδήσεις ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ CASSINI· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 22 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Αγορές μέσω... Twitter

Αγορές μέσω... Twitter
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 14.02.2013 | 12:08
Πρώτη δημοσίευση: 14.02.2013 | 12:08

Η συνεργασία American Express και Twitter ανοίγει νέο δρόμο στις ηλεκτρονικές αγορές.

To Twitter, φαίνεται να αναβαθμίζεται μιας και πλέον στις ΗΠΑ οι χρήστες θα μπορούν να αγοράζουν διάφορα προϊόντα σε χαμηλότερες τιμές απ’ ό,τι στα καταστήματα με τη χρήση ειδικών hashtag (#). 
 
Η κίνηση αυτή του Twitter γίνεται σε συνεργασία με την American Express οι πελάτες της οποίας θα μπορούν με το κατάλληλο hashtag να αναφέρουν το προϊόν επιθυμούν και στη συνέχεια η εταιρία τους στέλνει μήνυμα στο Twitter (από τον λογαριασμό @AmexSync), αλλά και ένα e-mail από την American Express στο οποίο αν απαντήσουν μέσα σε 15 λεπτά, επιβεβαιώνουν την αγορά τους η οποία στη συνέχεια χρεώνεται στο λογαριασμό τους στην American Express και αποστέλλεται στη διεύθυνσή τους.
 
Εκτός όμως από το να διαθέτει ο χρήστης πιστωτική κάρτα American Express, η υπηρεσία προϋποθέτει να έχει και ανοιχτό το λογαριασμό του στο Twitter σε όλους για να μπορούν με αυτό τον τρόπο να βλέπουν τα μηνύματα που του στέλνει η American Express όλοι χρήστες...
 
Με αυτό τον τρόπο το Twitter δείχνει σε όλες τις εταιρείες οτι μπορεί και να πουλάει τα προϊόντα και ταυτόχρονα να τα διαφημίζει.
 
Τέλος εκτός από το Twitter δεν στις online αγορές, πριν από λίγο καιρό είχε μπει και το Facebook με το λανσάρισμα του Facebook Gifts, της νέας υπηρεσίας αποστολής δώρων (πραγματικών και όχι ψηφιακών...)
Tags: FACEBOOK


   Διαδώστε αυτό το άρθρο