Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Αλλαγές στo συμφωνητικό του iTunes!

Οι όροι χρήσης του iTunes άλλαξαν και πλέον περιέχουν μια νέα παράγραφο που αφορά το νέο κομμάτι των in-app purchases ή πιο απλά τις συνδρομητικές εφαρμογές.

Σύμφωνα με τις αλλαγές, όλοι οι χρήστες θα μπορούν πλέον, εκτός από το να αγοράζουν εφαρμογές όπως γινόταν μέχρι σήμερα, να νοικιάζουν την εφαρμογή και το περιεχόμενο με συνδρομή.

Έτσι λοιπόν αυτό η Apple υπάρχει περίπτωση με την κυκλοφορία του νέου iOS 4.3 σε μερικές ημέρες να ενεργοποιήσει την νέα αυτή δυνατότητα για In-App συνδρομές που θα χρησιμεύουν κυρίως σε εφαρμογές περιοδικών και εφημερίδων όπως η The Daily που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες.

Οι νέες εφαρμογές θα λειτουργούν όπως και οι δωρεάν εφαρμογές με τη διαφορά οτι με ένα tap θα μετατρέπονται στην ολοκληρωμένη έκδοση που δεν θα περιέχει διαφημίσεις.

Μέχρι τώρα πάντως εκτός από την Apple και η Nokia δουλεύει στην ιδέα των πληρωμών μέσα από τις εφαρμογές ενώ πριν από λίγο καιρό η εταιρεία που φτιάχνει το Angry Birds ανακοίνωσε ότι ασχολείται με το νέο Rovio Bad Piggy Bank που θα κυκλοφορήσει στο Android.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε