Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Pro Evolution Soccer 2011 στην Ελλάδα!

Η νέα έκδοση του Pro Evolution Soccer πρόκειται να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα περίπου σε ένα μήνα.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της εταιρίας διανομής του Pro Evolution 2011, το δημοφιλές παιχνίδι ποδοσφαίρου πρόκειται να κυκλοφορήσει για το PS3, Xbox360 και PC στις 30 Σεπτεμβρίου του 2010, ενώ θα ακολουθήσουν το PS2 , PSP, και Wii τον Οκτώβριο του 2010.
 
Η σειρά PES έχει θεωρηθεί από καιρό ότι προσφέρει απίστευτο ρεαλισμό και πλήρη έλεγχο, αλλά το PES 2011 θα αναζωογονήσει τη νέα σειρά με την πιο προηγμένη εξέλιξη από προσθήκες gameplay, εναλλακτικών δυνατοτήτων ελέγχου, και animations για την ενσωμάτωση των εξελίξεων στα ποδοσφαιρικά θέματα της πραγματικής ζωής.
 
Παράλληλα ο Ελληνικός Σχολιασμός από τους γνωστούς σε όλους αθλητικογράφους Χρήστο Σωτηρακόπουλο και Γιώργο Θαναηλάκη θα δώσει μία ξεχωριστή ευχάριστη νότα σε όλους όσους ακούνε τη φωνή τους, παίζοντας το αγαπημένο τους παιχνίδι!

Τέλος όπως και πέρυσι έτσι και φέτος πρόκειται να διεξαχθεί το PES LEAGUE 2011 για PlayStation και όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή με τον κωδικό που θα υπάρχει μόνο μέσα στο Ελληνικό Pro Evolution Soccer ενώ περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε σε λίγες μέρες.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε