Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Ανακοινώθηκε το νέο Netbook της Google και το Chrome Web Store!

H  Google παρουσίασε το νέο της Netbook το οποίο θα τρέχει το Chrome OS καθώς και το νέο της ηλεκτρονικό κατάστημα.

Το μοντέλο που παρουσιάστηκε ήταν το πρωτότυπο σχέδιο που θα δοθεί μόνο στους δοκιμαστές του νέου netbook της Google και με μία πρώτη ματιά δεν φαίνεται αρκετά εντυπωσιακό ως προς την εμφάνισή του.

Η έκδοση που πρόκειται να κυκλοφορήσει στην αγορά στα μέσα του 2011 θα είναι αρκετά βελτιωμένη εμφανισιακά και ενώ μερικές από τις κατασκευάστριες εταιρίες  που θα το κυκλοφορήσουν θα είναι η Acer και η Samsung.

Επίσης εκτός από το νέο Netbook, η Google παρουσίασε και το νέο της ηλεκτρονικό κατάστημα, Chrome Web Store το οποίο θα παρέχει στους χρήστες εφαρμογές για τον browser της Google (chrome) αλλά και για το λειτουργικό (Chrome OS).

Για την ώρα υπάρχουν περίπου 500 εφαρμογές οι οποίες περιλαμβάνουν παιχνίδια, εφαρμογές για αγορές προϊόντων, εφαρμογές για ανάγνωση περιοδικών και εφημερίδων και πολλές άλλες..

Στην ουσία είναι μία βάση που περιέχει εφαρμογές οι οποίες στη συνέχεια μπορούν να εγκατασταθούν σαν extensions στον browser ή στο λειτουργικό όπως ακριβώς γίνεται με το App Store και το Android Market.

Τέλος η Google ανακοίνωσε οτι περιμένει μέσα στους επόμενους μήνες, οι εφαρμογές να πλυθήνου μιας και ήδη πολλοί είναι προγραμματιστές που ετοιμάζονται να στείλουν τις εφαρμογές τους.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε