Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Αρχίζει η πτώση τoυ Facebook;

Αρχίζει η πτώση τoυ Facebook;

Ειδικοί πιστεύουν οτι σιγά σιγά το δημοφιλές site κοινωνικής δικτύωσης θα αρχίσει να χάνει τη δημοτικότητά του και ήδη σύμφωνα με τους αριθμούς, οι χρήστες του έχουν αρχίσει να το βαριούνται.

Σύμφωνα με τις τελευταίες μετρήσεις, ο ρυθμός ανάπτυξης του Facebook επιβραδύνεται μέρα με τη μέρα αφού οι νέοι χρήστες που αποκτά σε καθημερινή βάση το δημοφιλές site κοινωνικής δικτύωσης όλο και μειώνονται.

Μέχρι πριν από λίγο καιρό, το δημοφιλές site κατάφερνε να προσελκύει περίπου 20 εκατομμύρια νέους χρήστες κάθε μήνα, πλέον όμως τα νούμερα δείχνουν οτι ο ρυθμός αύξησης βρίσκεται λίγο πάνω από τα 11 εκατομμύρια ενώ πολλές είναι και οι περιπτώσεις χρηστών που εγκαταλείπουν την υπηρεσία όπως για παράδειγμα στις ΗΠΑ, που ο αριθμός αγγίζει τους 6 εκατομμύρια χρήστες.

Για την ώρα πάντως υπάρχουν 690 εκατομμύρια ενεργοί λογαριασμοί στο Facebook αλλά σε λίγες εβδομάδες τα 700 εκατομμύρια θα είναι γεγονός, όμως αυτό που δεν είναι βέβαιο είναι αν θα καταφέρει να φτάσει τα 800 εκατομμύρια ή θα αρχίσει σιγά σιγά να έχει φθίνουσα πορεία.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε