Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Assassins Creed Revelations Review

Το Newsit πήρε στα χέρια του τον πολυαναμενόμενο τίτλο της Ubisoft, Assassins Creed Revelations.

To Assassins Creed Revelations, εξερευνά τις τελευταίες περιπέτειες του Ezio Auditore και Altair Ibn-La’Ahad δίνοντας έτσι ένα εκπληκτικό τελευταίο κεφάλαιο στην εκπληκτική σειρά της Ubisoft.

Το νέο Assassins Creed Revelations είναι σίγουρα το καλύτερο της σειράς Assassins Creed που όμως έχει και αυτό  μερικά μικροπροβλήματα όπως και οι προκάτοχοί του.

Το σενάριο του παιχνιδιού απαιτεί από τον παίχτη να αναλάβει το ρόλο του όχι μόνο του Ezio ο οποίος ψάχνει να βρει τα μυστικά του τάγματος των ασσασίνων, αλλά και του Altair σε σημαντικές στιγμές της ζωής του μέσα από διάφορες αναδρομές στο παρελθόν και όλα αυτά φυσικά γίνονται στο μυαλό του Desmond ο οποίος είναι παγιδευμένος μέσα στο Animus και του οποίου το ρόλο αναλαμβάνει μερικές φορές ο παίχτης για να μπορέσει να το ελευθερώσει.

Τα cinematic στο νέο Assassins Creed Revelations είναι απλά μαγευτικά, με τη Ubisoft να έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο κάνοντας τον παίχτη να ξεχνάει οτι παίζει video game, ενώ και στον τομέα των γραφικών έχει γίνει πολύ καλή δουλειά με τις εκφράσει των  χαρακτήρων να είναι καλύτερες από ποτέ.

Οι ηθοποιοί που έχουν χαρίσει τη φωνή τους στους χαρακτήρες επίσης έχουν ταιριάξει απόλυτα με το όλο κλίμα του παιχνιδιού και τέλος η μουσική και ηχητική επιμέλεια του παιχνιδιού είναι το κερασάκι στην τούρτα.

Γενικότερα το gameplay του παιχνιδιού παραμένει σχεδόν το ίδιο με όλα τα προηγούμενα της σειράς με μερικές μικρές προσθήκες οι οποίες βελτιώνουν τις μάχες και δίνουν περισσότερες επιλογές στον παίχτη, πράγμα που σίγουρα δεν θα δυσκολέψει όλους τους φανατικούς του παιχνιδιού.

Ο παίχτης και πάλι μπορεί να επιλέξει τις αποστολές που θέλει να εκτελέσει όχι όμως στο σε τόσο μεγάλο βαθμό που γινόταν στα προηγούμενα Assassins Creed, μιας και η ιστορία εδώ είναι πάρα πολύ καλή και μεγάλη,

Το Multiplayer του παιχνιδιού δεν θα μπορούσε να μην έχει βελτιωθεί και αυτό με τη σειρά του. Έτσι προσφέρει στον χρήστη, διάφορες νέες λειτουργίες, πολλές επιλογές προσαρμογής του χαρακτήρα, καλύτερο περιβάλλον αλλά και story mode μέσα από το οποίο οι παίκτες μπορούν να  μάθουν περισσότερα σχετικά με την ιστορία του παιχνιδιού.

Σίγουρα το νέο Assassins Creed παρά τις προσθήκες ορισμένων νέων χαρακτηριστικών, δεν ξεφεύγει από τα προηγούμενα της σειράς πράγμα που είναι και καλό και κακό.

Διαθέτει ένα πολύ καλό gameplay που όμως δεν έχει αλλάξει και πολύ όσον αφορά τα πράγμα που έχει να κάνει ο παίκτης κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Το σενάριο όμως καθώς και οι βελτιώσεις στα γραφικά και τον ήδη πολύ καλό ήχο κάνουν το Assassins Creed Revelations ένα πάρα πολύ καλό τελευταίο κεφάλαιο με αξέχαστο φινάλε για μερικούς από τους πιο ενδιαφέροντες χαρακτήρες παιχνιδιών που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια.

Αδιαμφισβήτητα πρόκειται για το καλύτερο Assassins Creed και όλοι όσοι έχουν παίξει όλα τα προηγούμενα της σειράς σίγουρα πρέπει να παίξουν και αυτό…

Γενικά:

  • Format: PC, PS3, X360
  • Εκδότης: Ubisoft
  • Διανομή: CD Media
Βαθμολογία: 8

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε