Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Αυτά είναι τα νέα στερεοφωνικά headsets της Logitech!

Η Logitech παρουσίασε την νέα γκάμα της από στερεοφωνικά headsets για ποιοτική ακρόαση και ψυχαγωγία μέσω PC

Μια εντυπωσιακή σειρά στερεοφωνικών headsets για PC παρουσίασε η Logitech, με κοινό χαρακτηριστικό την υψηλή διαύγεια ήχου, την άνεση και την ευκολία χρήσης, για καθέναν που χρησιμοποιεί τον υπολογιστή του για επικοινωνία μέσω διαδικτύου (με πρωτοκόλλα VoIP) και ψυχαγωγία.

Κάθε μοντέλο της νέας σειράς στερεοφωνικών headset έχει σχεδίαση που προσφέρει άνεση στη χρήση, ενώ το πανεύκολο σετάρισμα είναι φιλοσοφίας plug-and-play. Με περιστρεφόμενα μικρόφωνα τεχνολογίας ακύρωσης θορύβου και στερεοφωνικά ακουστικά, η ομιλία και η ακρόαση μέσω διαδικτύου είναι πιο καθαρή από ποτέ.

Ο χρήστης είτε αναζητά ένα απλό headset για ευκρινή επικοινωνία, ή ένα με βελτιωμένη απόδοση για καλύτερη ακρόαση μουσικής και ταινιών, θα βρει το αντίστοιχο μοντέλο στη νέα γκάμα της Logitech.

Όλα τα headsets είναι εύκολα στο σετάρισμα, απόλυτα συμβατά με Windows PCs που διαθέτουν τις τυπικές αναλογικές εισόδους/εξόδους ακουστικών και μικροφώνου των 3,5 mm, ενώ συνεργάζονται άψογα με όλα τα γνωστά προγράμματα ιντερνετικής επικοινωνίας, όπως τα Logitech Vid HD, Skype, Yahoo! Messenger, Gmail, Windows Live Messenger, AIM και QQ.

Μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά μοντέλα της νέας σειρά headsets της Logitech είναι:

Logitech Stereo Headset H130



To Η130 προσφέρει μια άνετη και κομψή εφαρμογή, σχεδιασμένο για στήριξη στο πίσω μέρος του κεφαλής. Διαθέτει μικρόφωνο ακύρωσης θορύβου για μείωση του ήχου από τον περιβάλλοντα χώρο, βελτιώνοντας έτσι την ευκρίνεια στη φωνή. Η στερεοφωνική του λειτουργία κάνει την επικοινωνία ακόμη πιο ποιοτική, το μικρόφωνο μπορεί να μετακινηθεί ώστε να πετύχουμε την ιδανική θέση λήψης, ενώ όταν δεν το χρησιμοποιούμε, μπορεί να περιστραφεί προς τα πάνω.

Logitech Stereo Headset H150

Το μοντέλο H150 έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με το H130 αλλά διαφορετικό τρόπο στήριξης, καθώς διαθέτει μια κλασική ρυθμιζόμενη γέφυρα. Τα ακουστικά έχουν αφρώδη επένδυση, ενώ το μικρόφωνο μπορεί να προσαρμοσθεί είτε δεξιά ή αριστερά. Χειριστήρια πάνω στο καλώδιο σύνδεσης ρυθμίζουν την ένταση του ήχου και τη σίγαση του μικροφώνου.

Logitech Stereo Headset H250

Με τον δυναμικό στερεοφωνικό του ήχο, το Logitech Stereo Headset H250 κάνει απολαυστική την ακρόαση μουσικής, την παρακολούθηση ταινιών, το online παιχνίδι και βέβαια την τηλεπικοινωνία μέσω Διαδικτύου. Κι αυτό έχει ρυθμιζόμενη γέφυρα με επένδυση και αφρώδη επικάλυψη στα ακουστικά, για άνεση ακόμη και στην πολύωρη χρήση.

Και τα τρία headset αναμένεται να είναι διαθέσιμα στην αγορά από τον Αύγουστο και η τιμή τους θα είναι στα τα €19,99 για το Logitech Stereo Headset H130 και Logitech Stereo Headset H150 ενώ το Logitech Stereo Headset H250 θα έχει προτεινόμενη τιμή στα €34,99.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε