Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Αυτές είναι οι νέες φωτογραφικές μηχανές της Canon

Αυτές είναι οι νέες φωτογραφικές μηχανές της Canon

Κυκλοφόρησαν στην ελληνική αγορά οι νέες φωτογραφικές μηχανές της σειράς Powershot και IXUS της Canon

Η Canon ανακοίνωσε την κυκλοφορία δύο νέων μοντέλων της σειράς IXUS στην ελληνική αγορα΄.

Οι IXUS 1100 HS και IXUS 230 HS, δύο εντυπωσιακές compact φωτογραφικές μηχανές με πανίσχυρες τεχνολογίες και χαρακτηριστικά, οι οποίες προσφέρουν εκπληκτικές φωτογραφίες και βίντεο Full HD με στερεοφωνικό ήχο. Τα δύο μοντέλα της σειράς IXUS προσφέρουν εξαιρετικές επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού χάρη στο μοναδικό σύστημα HS της Canon, το οποίο παρέχει εξαιρετική ποιότητα εικόνας σε όλες τις συνθήκες.

Με το μικρότερο πάχος στην κατηγορία της, η IXUS 1100 HS ενσωματώνει έναν ευέλικτο ευρυγώνιο φακό 28mm με οπτικό ζουμ 12x σε ένα κομψό σώμα από ανοξείδωτο ατσάλι. Η τεράστια LCD οθόνη αφής PureColor II Touch 8,0 εκ. (3,2″) προσφέρει εύκολη προβολή των φωτογραφιών και έλεγχο των ρυθμίσεων.

Η IXUS 230 HS συνδυάζει εντυπωσιακά κομψή σχεδίαση, σε έξι έντονα χρώματα, με έναν φακό 28mm που προσφέρει οπτικό ζουμ 8x. Παράλληλα, με πάχος μόλις 22,1 χιλ., αποτελεί επίσης τη λεπτότερη μηχανή στο είδος της. Για άμεση εγγραφή ταινιών Full HD, η IXUS 230 HS διαθέτει επίσης ένα ειδικό Πλήκτρο Εγγραφής Ταινίας, που επιτρέπει στους χρήστες να εναλλάσσονται άμεσα μεταξύ της λήψης φωτογραφιών και βίντεο υψηλής ποιότητας.

Επίσης η νέα PowerShot SX150 IS είναι μια προσιτή φωτογραφική μηχανή με πανίσχυρες δυνατότητες ζουμ, καθώς και διασκεδαστικά και δημιουργικά χαρακτηριστικά. Η PowerShot SX150 IS είναι σχεδιασμένη ειδικά για εύκολη και διασκεδαστική λήψη φωτογραφιών και ταινιών HD και διαθέτει αισθητήρα ανάλυσης 14,1 Megapixel. Το εντυπωσιακό οπτικό ζουμ 12x προσφέρει μεγέθυνση ισοδύναμη με τηλεφακό 336 χιλ., για λήψη φωτογραφιών υψηλής ποιότητας από οποιαδήποτε απόσταση, μικρή ή μεγάλη. Οι μικρές της διαστάσεις την καθιστούν επίσης ιδανική για χρήση στα ταξίδια και στις οικογενειακές διακοπές.

Και οι τρεις φωτογραφικές μηχανές διαθέτουν το νέο σύστημα Έξυπνης Σταθεροποίησης Εικόνας (IS) της Canon, μια δυναμική τεχνολογία η οποία αξιολογεί τη σκηνή και επιλέγει αυτόματα την καταλληλότερη από τις επτά διαθέσιμες καταστάσεις οπτικής Σταθεροποίησης Εικόνας.

Η δυνατότητα αυτή αντισταθμίζει την αστάθεια της μηχανής και αποτρέπει το φλουτάρισμα των εικόνων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, διασφαλίζοντας την καταγραφή στατικών εικόνων και ταινιών με τέλεια ποιότητα.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε