Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Αυτή είναι η νέα HD Webcam της Logitech!

H Logitech, παρουσίασε, την φορητή Logitech HD Webcam C615 που προσφέρει εύκολη βιντεοεπικοινωνία και υψηλής ανάλυσης βίντεο ενώ συνεργάζεται άριστα είτε με PC ή με Mac υπολογιστή.

Η webcam με την πτυσσόμενη σχεδίασή της για εύκολη μεταφορά, το autofocus, και την δυνατότητα περιστροφής κατά 360 μοίρες μάς δίνει πλήρη ελευθερία στο τι μπορούμε να καταγράψουμε σε υψηλής ανάλυσης βίντεο, οπουδήποτε και οποτεδήποτε.


Βασικό στοιχείο της νέας webcam είναι η βιντεοσκόπηση σε υψηλή ανάλυση 720p μέσα από τα πιο δημοφιλή προγράμματα επικοινωνίας όπως το Skype, το FaceTime for Mac, το Logitech Vid HD και το Windows Live Messenger.

Η βιντεοεπικοινωνία είναι φυσικά δυνατή και με άλλα γνωστά προγράμματα όπως τα Yahoo! Messenger, iChat, AOL Instant Messenger (AIM)

Επίσης προσφέρει λειτουργία αυτόματου ανεβάσματος (με ένα κλικ) βίντεο και εικόνας υψηλής ανάλυσης στο Facebook, και βίντεο υψηλής ανάλυσης στο YouTube και το Twitter, ώστε να μοιραζόμαστε άμεσα τις εμπειρίες μας.

Μάλιστα για περισσότερη ευκολία η C615 έχει μια προέκταση USB καλωδίου μήκους 90 εκατοστών όπως και υποδοχή για τρίποδο, ώστε να μπορούμε να καταγράψουμε τα βίντεο μας από το πιο κατάλληλο σημείο.


Η Logitech HD Webcam C615 έχει λειτουργία autofocus ώστε η εικόνα της να είναι πάντα πεντακάθαρη ακόμη και σε ιδιαίτερα κοντινές αποστάσεις. Επίσης το ενσωματωμένο μικρόφωνο έχει λειτουργία ακύρωσης περιβάλλοντος θορύβου ώστε να μην επηρεάζει τις βιντεοσυνομιλίες.


Εκτός από την βιντεοσκόπηση, με την νέα webcam της Logitech ο χρήστης μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες ανάλυσης 8 Megapixels (μέσω λογισμικού), ενώ η τεχνολογία Fluid Crystal διασφαλίζει ομαλή ροή βίντεο, πιο διαυγή εικόνα, πλούσια χρώματα, και καθαρότερο ήχο σε πραγματικές συνθήκες περιβάλλοντος.

Τέλος η τιμή της θα αγγίζει τα 80€ και θα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη από τον Σεπτέμβριο.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε