Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Αυτή είναι η πιο μεγάλη παίχτρια του Nintendo DS!

Για να κρατήσει το μυαλό της σε εγρήγορση ξεκίνησε να παίζει video games.

H Nintendo αποκάλυψε τον πιο μεγάλο σε ηλικία χρήστη των συσκευών της. Ο λόγος για την Kathleen ‘Kit’ Connell η οποία είναι μόλις 100 χρονών.

Η Kathleen Connell παίζει δυο ώρες κάθε βράδυ με το Nintendo DS της και γι’ αυτό το λόγο πολλοί είναι αυτοί που την αποκαλούν με το παρατσούκλι “Nintendo Queen”

Η Nintendo για να μπορέσει να μεγαλώσει των αριθμό των χρηστών που χρησιμοποιούν τις συσκευές της, δεν ακολούθησε την τάση που θέλει τα video games να έναν casual χαρακτήρα με αποτέλεσμα τα παιχνίδια της συγκεκριμένα για το DS να έχουν ένα πιο εκπαιδευτικό χαρακτήρα

Η Kathleen Connell που πριν λίγες μέρες έκλεισε τα 100, άρχισε να παίζει παιχνίδια στο DS πριν 4 χρόνια να κρατήσει το μυαλό της σε εγρήγορση ενώ το μυστικό της μακροζωίας της όπως δηλώνει είναι οι θετικές σκέψεις.

H Συλλογή  της αποτελείται από 10 τίτλους του DS ανάμεσα στους οποίους είναι το My Word Coach, Left Brain Right Brain 2, Easy Piano and Brain Training ενώ όπως αποκαλύπτει η ίδια οι μετρήσεις των παιχνιδιών δείχνουν οτι η ηλικία του εγκεφάλου της είναι 64 ετών, πράγμα που δείχνει οτι το να παίζει videogames της έχει κάνει καλό αφού κάνουν το μυαλό της ενεργό.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε