Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Αυτό είναι το Mini Boombox της Logitech

Η ιδανική συσκευή για κάθε είδους ακουστική εμπειρία, από την ακρόαση μουσικής μέχρι την συνομιλία, μέσω συσκευών που διαθέτουν Bluetooth

Ακόμη ένα καινοτομικό περιφερειακό παρουσίασε η Logitech, το Logitech Mini Boombox, ένα συμπαγές σύστημα αναπαραγωγής ήχου για κάθε εφαρμογή: ταινίες, μουσική, παιχνίδια και τηλεπικοινωνίες, που συνδυάζεται πανεύκολα με smartphones, tablets και άλλες συσκευές με σύνδεση Bluetooth.

Το Logitech Mini Boombox ξεγελά με το μικρό του μέγεθος καθώς αυτό κρύβει την μεγάλη απόδοσή του. Έχει ένα ειδικά σχεδιασμένο θάλαμο αντήχησης για δυνατό μπάσο, ενώ το πρακτικό μεγάφωνο και το ενσωματωμένο μικρόφωνο προσφέρουν καθαρό ήχο για κλήσεις όπου κι αν βρίσκεστε, στο γραφείο, στο αυτοκίνητο, ή σε εξωτερικό χώρο. Έτσι είναι ένα ιδανικό περιφερειακό για τηλεφωνικές συνομιλίες ή βιντεοεπικοινωνία, είτε ένας προς έναν είτε σε ανοιχτή κλήση.

Όπως σχολίασε ο Azmat Ali, αντιπρόεδρος της Logitech στον τομέα tablets και συσκευών κινητής τηλεφωνίας «… το Mini Boombox προσφέρει την απόλυτη ηχητική εμπειρία όπου κι αν βρισκόμαστε. Τώρα που οι φορητές ψηφιακές συσκευές μπορούν να μετατραπούν σε σινεμά, σε συναυλιακούς χώρους, να γίνουν κονσόλες αλλά και κέντρα επικοινωνίας, οι χρήστες αναζητούν και την αντίστοιχη ηχητική ποιότητα – και το Logitech Mini Boombox προσφέρει αυτή την απόδοση».

Το Mini Boombox ταιριάζει εύκολα με όλα τα δημοφιλή smartphones και tablets αλλά και γενικότερα με συσκευές που υποστηρίζουν το πρωτόκολλο Bluetooth Advanced Audio Distribution Profile (A2DP), ενώ συνεργάζεται με κινητά τηλέφωνα που διαθέτουν το πρωτόκολλο Bluetooth Hands-Free Profile (HFP 1.5).

Η εσωτερική του μπαταρία φορτίζεται μέσω σύνδεσης USB, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για το πότε θα χρειαστεί αλλαγή μπαταρίας, ενώ μπορεί να παραμένει σε λειτουργία έως και 10 ώρες, ανάλογα πάντα με τη χρήση και τις συνθήκες περιβάλλοντος. Έτσι μαζί του μπορείτε να μείνετε στο τηλέφωνο μια ολόκληρη νύχτα ή να ακούσετε όλη την αγαπημένη σας playlist. Και βέβαια με το οπίσθιο φωτιζόμενο πάνελ αφής, μπορείτε να το χειρίζεστε με άνεση, μέρα ή νύχτα.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε