Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Αυτό είναι το Photoshop Touch για το iPad!

Ήρθαν οι νέες εφαρμογές της Adobe για το iPad και σύντομα και για τα υπόλοιπα Tablet.

Η Adobe παρουσίασε τις εφαρμογές Adobe Photoshop Touch (Adobe Color Lava, Adobe Eazel και Adobe Nav) για iPad που είναι διαθέσιμες στο Apple App Store.

Οι τρεις αυτές εφαρμογές της Adobe αναπτύχθηκαν με το Photoshop Touch Software Development Kit (SDK) για να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες για διάδραση μεταξύ Photoshop και συσκευών tablet.

Οι εφαρμογές Adobe Color Lava for Photoshop, Adobe Eazel for Photoshop και Adobe Nav for Photoshop συνδέουν τη ψυχαγωγία και τη διαδραστικότητα των συσκευών με τεχνολογία αφής με τη δύναμη και την ακρίβεια του Photoshop δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να σχεδιάζουν απευθείας στην οθόνη και να διαχειρίζονται διάσημα εργαλεία Photoshop tools από συσκευές tablet.

Μπορούν και αξιοποιούν στο έπακρο, την οθόνη αφής του iPad για να προσφέρουν μια πραγματικά ζωντανή εμπειρία χρήσης και όταν ο χρήστης βρίσκεται σε κίνηση και να επεκτείνουν τις δυνατότητες των υπαρχόντων προϊόντων Adobe στην αγορά κινητών και συσκευών tablet, Photoshop Express, Adobe Ideas και Adobe Connect Mobile.

Το Photoshop περιλαμβάνεται στη νέα έκδοση Adobe Creative Suite 5.5, επιτρέποντας στους σχεδιαστές και τους δημιουργούς περιεχομένου να προσφέρουν προϊόντα για διάσημες και συνεχώς αναπτυσσόμενες πλατφόρμες smartphone και tablet.

Όσοι χρήστες έχουν ήδη το Photoshop CS5 μπορούν να το αναβαθμίσουν χωρίς χρέωση για να απολαμβάνουν διαδραστικές εφαρμογές Photoshop σε συσκευές tablet.

Το Photoshop Touch SDK είναι συμβατό με πολλές συσκευές, συμπεριλαμβανομένων iOS, Android και BlackBerry PlayBook.

Μέσω του SDK, οι δημιουργοί περιεχομένου θα έχουν ευρεία πρόσβαση σε λειτουργίες Photoshop με την ελευθερία να καινοτομούν και να δημιουργούν νέες εφαρμογές ή να ενισχύουν τις υπάρχουσες.

Η Adobe έχει ήδη συνεργασία με δημιουργούς που έχουν δεσμευθεί να συμπεριλάβουν τις συσκευές tablet στη ροή δημιουργικών εργασιών τους.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε