Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Αυτό είναι το απόλυτο laptop για.. videogames!

Ένα laptop που σίγουρα θα γίνει ο πόθος κάθε φανατικού gamer και όχι μόνο…

H εταιρεία Razer, γνωστή μέχρι σήμερα  στο κοινό των gamers κυρίως για αξεσουάρ της για τα PC, παρουσίασε το πρώτο της laptop στην αγορά το οποίο απευθύνεται κυρίως στους φανατικούς των ηλεκτρονικών παιχνιδιών.

Το νέο laptop της Razer, ονομάζεται, Blade, διαθέτει οθόνη 17 ιντσών και είναι κατασκευασμένο εξολοκλήρου από αλουμίνιο πράγμα που το κάνει απίστευτα φορητό αφού το βάρος του είναι κοντά στα 3 κιλά ενώ το πάχος του δεν ξεπερνά τα 2.5 εκατοστά.

Στο εσωτερικό του κρύβει έναν επεξεργαστή Core i7 στα 2,8GHz και 8GB 1333 MHz DDR3 RAM για να μπορεί να αντεπεξέρχεται σε κάθε απαίτηση του ιδιοκτήτη του ενώ σε συνδυασμό με την Nvidia GeForce GT 555M η οποία διαθέτει 2GB GDDR5 μνήμη ακόμα και τα πιο βαριά σε απαιτήσεις video games, του είναι παιχνιδάκι.

Επίσης διαθέτει σκληρό δίσκο στα 320GB, USB 2.0 και USB 3.0, θύρα HDMI και φυσικά υποδοχή για Gigabit Ethernet, WLAN,  Bluetooth και HD Webcam για βιντεοκλήσεις υψηλής ευκρίνειας.

Το laptop αυτό διαθέτει σίγουρα τα καλύτερα χαρακτηριστικά που θα μπορούσε να έχει ένα laptop όμως αυτό που το κάνει να διαφέρει ακόμα περισσότερο από τα άλλα gaming laptops είναι το Switchblade UI το οποίο αποτελείται από 10 ρυθμιζόμενα πλήκτρα και μια μικρή οθόνη LCD η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως οθόνη για πρόσθετες πληροφορίες των παιχνιδιών ή ως Multitouch Trackpad, για ακόμα καλύτερο mobile gaming.

Το εκπληκτικό αριστούργημα της Razer αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά το μέσα στο τελευταίο τρίμηνο του έτους σε τιμή κοντά στα $2.800…

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε