Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Αυτό είναι το απόλυτο ρολόι για τους λάτρεις του τρεξίματος.

Αυτό είναι το απόλυτο ρολόι για τους λάτρεις του τρεξίματος.

Η Nike και η TomTom συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν το Nike+ SportWatch GPS με την υποστήριξη της TomTom.

Το νέο ρολόι για δρομείς, το οποίο παρουσιάστηκε στη Διεθνή Έκθεση Ηλεκτρονικών Καταναλωτικών Προϊόντων 2011, θα παρέχει στους αθλητές την πιο δυναμική και γεμάτη κίνητρα εμπειρία τρεξίματος στον κόσμο χάρη στις μοναδικές του λειτουργίες, το όμορφο σχέδιό του και τη δυνατότητα απευθείας σύνδεσής του με το nikeplus, την κορυφαία κοινότητα δρομέων στον κόσμο που αριθμεί σχεδόν 4 εκατομμύρια μέλη.

Το Nike+ SportWatch GPS έχει σχεδιαστεί για υψηλές επιδόσεις και διαθέτει εξαιρετικά ευκρινή και ευανάγνωστη οθόνη για την επικοινωνία με τον χρήστη, η οποία παρέχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται ο δρομέας καθώς τρέχει. Προσθέτει δυνατότητες προσαρμογής και κίνητρα στην εμπειρία του τρεξίματος, αλλά και ήχους, προκλήσεις για αναμετρήσεις, υπενθυμίσεις σχετικές με το τρέξιμο και πολλά άλλα.

Το νέο ρολόι σχεδιάστηκε για να είναι απλό και εύχρηστο, διαθέτοντας μόνο τρία πλήκτρα και οθόνη αφής για την πλοήγηση. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, το νέο Nike+ SportWatch GPS καταγράφει πληροφορίες για το γεωγραφικό στίγμα, απεικονίζοντας τον χρόνο, την απόσταση, το ρυθμό διασκελισμού και τις θερμίδες που καίει ο δρομέας σε μια ευανάγνωστη οθόνη με προσαρμοζόμενη διάταξη των παρουσιαζόμενων στοιχείων.

Καθώς εκτελείται η διαδρομή, ο δέκτης GPS συνεργάζεται με τον αισθητήρα Nike+ στο υπόδημα του δρομέα ώστε να παρέχει υψηλής ακρίβειας στοιχεία για τον ρυθμό διασκελισμού και την απόσταση.

Το Nike+ SportWatch GPS έχει προγραμματιστεί να αρχίσει να διατίθεται από τα καταστήματα λιανικής και online στις ΗΠΑ και στο Ην. Βασίλειο από την 1η Απριλίου ενώ στην Ευρώπη έχει θα κυκλοφορήσει την 1η Ιουλίου.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε