Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ Λιακάδα 16 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Αυτό είναι το μέλλον του πίνακα!

Αυτό είναι το μέλλον του πίνακα!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 14.07.2010 | 10:27
Πρώτη δημοσίευση: 14.07.2010 | 10:27

Η Samsung ανακοίνωσε ένα νέο διαδραστικό πίνακα που σίγουρα θα μας κάνει να ξεχάσουμε οτι ξέραμε για τους κλασσικούς πίνακες.

Ο νέος πίνακας 650 TS, διαθέτει ευαίσθητη οθόνη αφής, κομψή σχεδίαση και συνδυάζει την παραδοσιακή λειτουργικότητα με τη δύναμη ενός υπολογιστή ενώ παράλληλα αποτελεί την ιδανική λύση για μια εταιρική ή εκπαιδευτική παρουσίαση.

Μπορείτε να τον προσαρμόσετε πολύ εύκολα ενώ διαθέτει πολλαπλές επιλογές λειτουργιών αλλά και δυνατοτήτων όπως σύνδεση με PC, αναπαραγωγή βίντεο, πρόσβαση στο δίκτυο και στη χρήση του περιεχομένου ενώ τα ενσωματωμένα ηχεία, επιτρέπουν στους χρήστες να αναπαράγουν βίντεο και μουσικά αρχεία χωρίς επιπρόσθετες συσκευές ήχου.
 
Διαθέτει LCD οθόνη αφής 65 ιντσών υψηλής ευκρίνειας και μια πολύ ευρεία οπτική γωνία έως και 178ο, διασφαλίζοντας την οπτική επαφή με την οθόνη και τη δυνατότητα να απολαύσουν κρυστάλλινη ποιότητα εικόνας όλοι οι συμμετέχοντας. Επιπλέον, η ύπαρξη του ειδικού γυαλιού, που δεν δημιουργεί αντανακλάσεις, συμβάλλει στη μείωση της κόπωσης των ματιών και καθιστά το περιεχόμενο ευανάγνωστο. Η λεπτή και κομψή σχεδίαση της συσκευής επιτρέπει την εύκολη εγκατάσταση και την εξοικονόμηση χώρου.
 
Η εξελιγμένη τεχνολογία του νέου πίνακα της Samsung βοηθά στην εύκολη εισαγωγή ψηφιακού υλικού, στην καταγραφή των ιδεών που προκύπτουν από μία συνάντηση αλλά και στην άμεση αξιοποίηση τους.

Ακόμα, με την εγκατάσταση του προγράμματος Samsung’s Interactive Whiteboard Agent, μπορεί να γίνει ανταλλαγή περιεχομένου με άλλες συσκευές που βρίσκονται στον ίδιο χώρο, κάνοντας ένα απλό κλικ ώστε να μεταφερθεί ένα έγγραφο από τη μία οθόνη στην άλλη.Τέλος, η λειτουργία ‘My Content’ επιτρέπει τη μεταφορά όλων των ψηφιακών πληροφοριών, χωρίς να χρειάζεται η χρήση φορητού υπολογιστή. Με μια κάρτα RFID ή τον κωδικό πρόσβασης, υπάρχει η δυνατότητα πρόσβασης στα αρχεία ενός υπολογιστή μέσω της συσκευής. Μετά το πέρας της παρουσίασης ή αν χρειάζεται να ξεκινήσει εκ νέου μία άλλη, ο πίνακας επιτρέπει την αποθήκευση ή οριστική διαγραφή του περιεχομένου.   Διαδώστε αυτό το άρθρο
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook