Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Αυτό είναι το νέο HTC EVO 3D!

Αυτό είναι το νέο HTC EVO 3D!

Η HTC Corporation ανακοίνωσε την έλευση του HTC EVO 3D στην Ευρώπη.

Παρέχοντας την απόλυτη 3D εμπειρία χωρίς τη χρήση γυαλιών, το πανίσχυρο HTC EVO 3D με την τελευταία έκδοση HTC Sense, καθιστά εύκολη τη λήψη 3D ταινιών και φωτογραφιών, τις οποίες μπορεί να μοιραστεί ο χρήστης του με φίλους και την οικογένεια του. Διαθέσιμη στους κατόχους του HTC EVO 3D θα είναι και η υπηρεσία HTC Watch, δίνοντας τους τη δυνατότητα να απολαμβάνουν όλες τις νέες κυκλοφορίες του παγκόσμιου κινηματογράφου, παράλληλα με τις δικές τους ταινίες 3D.

«Τα smartphones έχουν επαναπροσδιορίσει τον τρόπο που οι άνθρωποι επικοινωνούν και διασκεδάζουν εν κινήσει. Πλέον μπορούν να έχουν στην τσέπη τους αγαπημένες ταινίες, μουσική, φωτογραφίες και παιχνίδια, όπου κι αν πάνε», δήλωσε ο Florian Seiche, President της HTC EMEA. «Το HTC EVO 3D επιτρέπει στους ανθρώπους να εξερευνήσουν τη νέα αυτή τάση της τεχνολογίας, μακριά από τον χώρο του σαλονιού, έχοντας τη δυνατότητα να συλλαμβάνουν και να μοιράζονται ότι επιθυμούν με την οικογένεια και τους φίλους τους στην καλύτερη δυνατή ποιότητα 3D».

Η εκπληκτική στερεοσκοπική οθόνη υπόσχεται 3D εφέ που μπορείτε να απολαύσετε με φυσικό τρόπο, παρακολουθώντας βίντεο και φωτογραφίες απευθείας στην οθόνη, χωρίς το «βάρος» των 3D γυαλιών. Ξαναζήστε τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής σας, σαν να είστε εκεί, και δείτε τα βίντεο που έχετε τραβήξει με τις διπλές κάμερες του HTC EVO 3D, στα 5 megapixel με ρεαλιστική ποιότητα και βάθος.

Η διασκέδαση παίρνει μια εντελώς νέα διάσταση, με τις 3D ταινίες, τα βίντεο, τις φωτογραφίες και τα παιχνίδια να ξεπηδούν μέσα από την οθόνη των 4,3 ιντσών ανάλυσης QHD. Αυτή η καθηλωτική 3D εμπειρία σε συνδυασμό με τον στερεοφωνικό ήχο surround, δημιουργεί ένα μοναδικό κόσμο για να εξερευνήσετε και να μοιραστείτε.

Στην καρδιά του HTC EVO 3D «χτυπάει» ένας πανίσχυρος επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon στα 1,2 gigahertz, ο οποίος όχι μόνο συμβάλει τα μέγιστα στην προβολή 3D, αλλά προσφέρει ταυτόχρονα ταχύτατη πλοήγηση, άμεση λήψη εικόνων -ιδανικό για την καταγραφή σκηνών γρήγορης δράσης- και ομαλή αναπαραγωγή HD βίντεο (720p).

Τον μοναδικό χαρακτήρα του HTC EVO 3D πλαισιώνει η πιο πρόσφατη εμπειρία HTC Sense. Βυθιστείτε στα 3D μενού και προσαρμόστε την ενεργή οθόνη κλειδώματος στα δικά σας μέτρα, μετατρέποντάς την σε «ζωντανό παράθυρο» που δίνει άμεση πρόσβαση σε σημαντικές πληροφορίες και περιεχόμενο, όπως τις φωτογραφίες σας ή τις ενημερώσεις μέσω κοινωνικών δικτύων.

Είτε πρόκειται για email, είτε για σερφάρισμα στο Internet, η ενεργή οθόνη κλειδώματος σας επιτρέπει να μεταβείτε σε οποιαδήποτε αγαπημένη σας εφαρμογή με μια κίνηση του δαχτύλου σας. Η προβολή καιρού της HTC έχει μετατραπεί σε μια συναρπαστική κινηματογραφική εμπειρία που προσφέρει εντυπωσιακά 3D εφέ.

H διπλή κάμερα στα 5 megapixel του HTC EVO 3D έχει αναβαθμιστεί με νέα χαρακτηριστικά, που σας βοηθά να συλλαμβάνετε την τέλεια στιγμή, ακριβώς όπως τη βλέπετε στην πραγματικότητα. Μεταβείτε ακαριαία από 2D και 3D, ανάλογα με τη διάθεσή σας και προσθέστε μια νέα δημιουργική προοπτική στις εικόνες σας με το εφέ «Tiltshift» – επιλεκτικό θόλωμα τμήματων της σκηνής που δίνει στο θέμα την αίσθηση του μοντέλου υπό κλίμακα.

Η ψηφιακή κάμερα αποδίδει το ίδιο εξαιρετικά και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, χάρη στον ευρύ φακό με μέγιστο διάφραγμα f/2.2 που επιτρέπει επίσης την λήψη βίντεο σε κρυστάλλινη ανάλυση 720p, στα 30 καρέ το δευτερόλεπτο, καθιστώντας το HTC EVO 3D ιδανικό για την καταγραφή απογευματινών στιγμών με φίλους.

Εμπνευσμένο από τη σχεδιαστική ταυτότητα της HTC, το HTC EVO 3D περιλαμβάνει μοναδικά στοιχεία σχεδιασμού, που ενισχύονται από τις περιορισμένες διαστάσεις και το εντυπωσιακό πλαίσιο του που φιλοξενεί δυο ψηφιακές κάμερες.

Η πίσω όψη του HTC EVO 3D είναι σμιλεμένη με απαλές γραμμές που κάνουν τη συσκευή να δείχνει ανθεκτική, αλλά ταυτόχρονα παραμένει φιλική στην αφή και ταιριάζει ιδανικά στο χέρι.

Το HTC EVO 3D θα είναι ευρέως διαθέσιμο στην Ευρώπη από τον μήνα Ιούλιο. Επίσης, η υπηρεσία HTC Watch στην Ελλάδα θα είναι διαθέσιμη από τον Οκτώβριο

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε