Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Αυτό είναι το νέο Samsung Galaxy SIII mini

Αυτό είναι το νέο Samsung Galaxy SIII mini

Η Samsung παρουσίασε την νέα, μικρότερη έκδοση του Galaxy S3, το Galaxy S3 Mini 

Δυστυχώς η Samsung δεν παρουσίασε όπως περιμέναμε ένα δυνατό μικρότερο νέο smartphone για να μπορέσει να ανταγωνιστεί το iPhone 5 αλλά παρουσίασε ένα μικρότερο Galaxy S3 σε μέγεθος και δυνατότητες. 
 
Το νέο smartphone της Samsung, είναι αρκετά πιο μικρό από το Galaxy S3, αφού διαθέτει μικρότερη οθόνη, 4 ιντσών με ανάλυση WVGA 800×480.
 
Από πλευράς χαρακτηριστικών η Samsung απογοήτευσε τους χρήστες μιας και πολλοί ήταν εκείνοι που πίστευαν οτι το μικρό αδερφάκι του Galaxy S3 θα έχει περίπου τα ίδια χαρακτηριστικά με την μεγαλύτερη έκδοση της συσκευής πράγμα που τελικά δεν ισχύει.
 
Έτσι λοιπόν το Galaxy S3 Mini διαθέτει διπύρηνο επεξεργαστή, στα 1GHz, σε αντίθεση με τον τετραπύρηνο που έχει το Galaxy S3 διαφορά που δεν θα αρέσει και πολύ στους πολύ απαιτητικούς χρήστες.
 
Επίσης και η κάμερα της συσκευής έχει “πέσει” αρκετά μιας και πλέον είναι στα 5 megapixel και η μπροστινή κάμερα για βιντεοκλήσεις έχει ανάλυση VGA.
 
Κατά τα άλλα το Galaxy SIII mini αναμένεται να κυκλοφορήσει σε 2 εκδόσεις (8 και 16GB) και φυσικά θα υποστηρίζει επέκταση μνήμης με χρήση καρτών microSD έως 32GB. 
 
Το νέο Galaxy S3 Mini αναμένεται να κυκλοφορήσει πρώτα στην Ευρώπη και μετά στις υπόλοιπες αγορές, χωρίς ακόμα να έχει επιβεβαιωθεί η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας ή η τιμή του. 
 
Πάντως οι αναλυτές πιστεύουν οτι η τιμή του θα είναι κάτω από τα 400 ευρώ ενώ θα κυκλοφορήσει κοντά στο τέλος του Οκτώβρη.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε