Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 33 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Αυτό είναι το νέο Social Media παιχνίδι της Intel!

Αυτό είναι το νέο Social Media παιχνίδι της Intel!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 12.09.2011 | 13:50
Πρώτη δημοσίευση: 12.09.2011 | 13:50

Τo “Master of Curiosity”, είναι το νέο Social Media παιχνίδι που ανέπτυξε η Intel, και το οποίο παρουσιάστηκε στο πλαίσιο της χορηγίας της εταιρείας για την τηλεοπτική σειρά “Curiosity: The Questions of Life” του Discovery Channel.

Η νέα εκπομπή – ορόσημο του φημισμένου καναλιού, εστιάζει στη διερεύνηση σειράς θεμάτων σχετικών με τη νοημοσύνη, την ευφυΐα, τις νευρο-επιστήμες και τη νανοτεχνολογία.

Το “Curiosity”, αποτελεί για την Intel την πρώτη επένδυσή της στον τομέα των παιχνιδιών, και αξιοποιείται από την εταιρεία ως μια παγκόσμια πλατφόρμα προώθησης, με βασικό στοιχείο τις στρατηγικές συνεργασίες.

Η πρωτοβουλία καλύπτει την αποκλειστική online πλατφόρμα Curiosity.com, τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Curiosity που παρέχονται μέσω του Discovery Education, καθώς επίσης και μια ολοκληρωμένη σειρά προγραμμάτων για κοινωνικά δίκτυα και mobile πλατφόρμες.

Κάθε εβδομάδα θα παρουσιάζεται ένα νέο παιχνίδι με θέμα το οποίο θα συμπίπτει με εκείνο του τελευταίου επεισοδίου της σειράς “Curiosity”. Η σειρά αρχικά θα προβάλλεται στις ΗΠΑ κάθε Κυριακή στις 20:00, ενώ η διεθνής διανομή της αναμένεται μέσα στο φθινόπωρο.   Διαδώστε αυτό το άρθρο