Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 27 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Αυτό είναι το νέο ασύρματο πληκτρολόγιο της Logitech

Αυτό είναι το νέο ασύρματο πληκτρολόγιο της Logitech
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 05.07.2011 | 10:28
Πρώτη δημοσίευση: 05.07.2011 | 10:28

Το Logitech K360 διαθέτει μπαταρία με διάρκεια ζωής 3 χρόνια και καταλαμβάνει ελάχιστη επιφάνεια για να το έχετε πάντα μαζί σας.

Το νέο της πληκτρολόγιο παρουσίασε σήμερα η Logitech. Το ασύρματο K360, προσφέρει μεγαλύτερη άνεση στην πληκτρολόγηση όταν χρησιμοποιούμε ένα laptop ή ένα netbook διαθέτοντας παράλληλα τη διάταξη πλήκτρων που έχουμε συνηθίσει. Το νέο περιφερειακό είναι ιδιαίτερα συμπαγές και περίπου 20% μικρότερο από ότι τα κλασσικά πληκτρολόγια.

«Η Logitech κατανοεί τους περιορισμούς που έχουν τα πληκτρολόγια των μοντέρνων laptops και netbooks και δίνει τη λύση με το νέο μοντέλο της, το οποίο προσφέρει στον χρήστη μεγαλύτερη άνεση στην πληκτρολόγηση με την κλασική διάταξη πλήκτρων χωρίς να θυσιάζει το μικρό μέγεθος» εξήγησε ο Thibauld Nolf, European Product Manager της Logitech για πληκτρολόγια και σετ πληκτρολογίων και ποντικιών.

«Το ασύρματο Logitech K360 όχι μόνο διαθέτει μια μπαταρία μεγάλης διάρκειας ζωής και εύκολο σετάρισμα, αλλά έχει και εξειδικευμένα πλήκτρα για πλοήγηση στο Internet και χρήση πολυμέσων μόνο με ένα κλικ».

Το νέο πληκτρολόγιο απαλλάσσει τον χρήστη από κάθε έγνοια καθώς η μπαταρία του έχει διάρκεια ζωής έως 3 χρόνια(ανάλογα τη χρήση), ενώ η plug and play σχεδίαση κάνει την σύνδεση με τον υπολογιστή υπόθεση δευτερολέπτων. Επίσης, η ασύρματη τεχνολογία της Logitech στα 2.4 GHz συνδυάζει την σταθερότητα μιας ενσύρματης με την πρακτικότητα της έλλειψης καλωδίων.

Τέλος, ο μικροσκοπικός USB δέκτης Logitech Unifying μπορεί να μείνει μόνιμα συνδεδεμένος πάνω στον φορητό μας και είναι συμβατός με μια σειρά από πληκτρολόγια, ποντίκια και αριθμητικά πληκτρολόγια, για να μην χρειαζόμαστε πολλαπλούς δέκτες.

Το ασύρματο πληκτρολόγιο Logitech K360 αναμένεται να είναι διαθέσιμο στην Ευρωπαϊκή αγορά από τα τέλη Ιουνίου με προτεινόμενη λιανική τιμή τα €29,99.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο