Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Αυτό είναι το νέο δημιούργημα για το Playstation 3!

Η Sony στην συνέντευξη Τύπου που έκανε στα πλαίσια της έκθεσης Ε3, ανακοίνωσε κι επίσημα το PlayStation Move και την ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Η Sony επιβεβαίωσε ότι το νέο motion controller θα κυκλοφορήσει στις 19 Σεπτεμβρίου και υπόσχεται να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία gaming, βασισμένη αυτή τη φορά, στην κίνηση του σώματος και των χεριών.

Παράλληλα, θα κυκλοφορήσει και το βοηθητικό χειριστήριο (sub-controller) του PlayStation Move, το οποίο θα χρησιμοποιείται για να προσφέρει ακριβέστερη πλοήγηση στο περιβάλλον του παιχνιδιού – στους χαρακτήρες και τα αντικείμενα.

Τρόπος λειτουργίας:

Η λειτουργία του PlayStation Move χρησιμοποιεί την κάμερα PlayStation Eye η οποία αναγνωρίζει την κίνηση, τη γωνία και της θέση του χειριστηρίου PlayStation Move στις τρεις διαστάσεις του χώρου, επιτρέποντας στους χρήστες να απολαύσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία, σαν να βρισκόντουσαν και οι ίδιοι στο παιχνίδι.

Ενώ η ασύγκριτη ακρίβεια του PlayStation Move οφείλεται στους ιδιαίτερα προηγμένους αισθητήρες του, στους οποίους περιλαμβάνεται ένα γυροσκόπιο τριών αξόνων, ένα accelerometer τριών αξόνων, έναν αισθητήρα μαγνητικού πεδίου, αλλά και μια σφαίρα που αλλάζει χρώματα που εντοπίζεται εύκολα από την PlayStation Eye camera.

Η τιμή που ανακοινώθηκε για όσους έχουν ήδη PS3 και το PlayStation Eye, το χειριστήριο θα σας κοστίσει $49 ενώ το βοηθητικό χειριστήριο θα κοστίζει κοντά στα $30.

Εάν δεν έχετε την κάμερα (PlayStation Eye), θα υπάρξει ένα πακέτο που θα περιλαμβάνει κάμερα χειριστήριο κι ένα παιχνίδι στα $ 99.

Ενώ αν πάλι δεν έχετε ούτε PS3 τότε θα κυκλοφορήσει μία νέα έκδοση με ένα PS3, PS Μove, ένα PS Eye, και ένα παιχνίδι στα $ 399.

Τέλος όπως όλα τα άλλα ασύρματα χειριστήρια για το PlayStation 3, διαθέτει μια ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου και ασύρματη τεχνολογία Bluetooth, που του επιτρέπει στο να μεταφέρει τις πληροφορίες των κινήσεων σας, χωρίς κανένα καλώδιο.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε