Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Αυτό είναι το νέο λειτουργικό iOS 4.1 και το iTunes 10!

To νέο λειτουργικό της Apple και νέα έκδοση του iTunes έρχονται σύντομα και για το iPad, μάθετε όλες τις λεπτομέρειες.

Ο Steve Jobs ανακοίνωσε την νέα αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος iOS στην έκδοση 4.1 οποία διορθώνει μικρά προβλήματα που υπήρχαν με το Bluetooth, στον αισθητήρα της συσκευής αλλά και το πρόβλημα ταχύτητας που αντιμετωπίζουν πολλοί χρήστες που έχουν iPhone 3G.
Στα νέα χαρακτηριστικά του, το iOS 4.1 θα υποστηρίζει τη δυνατότητα, HDR (High Dynamic Range) Photos, το οποίο επιτρέπει τη σύνδεση δύο φωτογραφιών διαφορετικής φωτεινότητας σε μία, για καλύτερα αποτελέσματα.

Επίσης μελλοντικά, θα υποστηρίζει HD video upload μέσω του WiFi αλλά και ενοικίαση ταινιών και προγραμμάτων.

Ακόμα ενσωματώθηκε πολύ-αναμενόμενο Game Center και σε συνδυασμό με τα Social χαρακτηριστικά που έχει το iOS 4.1, οι παίκτες έρχονται πιο κοντά μεταξύ τους μιας και πλέον θα μπορούν να παίξουν παιχνίδια Multiplayer, να δουν τα αποτελέσματα άλλων παικτών σε ένα παιχνίδι αλλά και να προσκαλέσουν και άλλους στο παιχνίδι τους.

Εκτός από το iOS 4.1 που θα κυκλοφορήσει την επόμενη βδομάδα, ανακοινώθηκε οτι το Νοέμβρη θα κυκλοφορήσει η νεότερη έκδοση 4.2 η οποία θα επιτρέπει στο iPad να αποκτήσει τις λειτουργίες που έχει ήδη τo iPhone όπως το multitasking, η οργάνωση σε φακέλους κλπ, αλλά και ακόμα μια πρόσθετη λειτουργία ασύρματης εκτύπωσης ώστε να μπορεί ο χρήστης να εκτυπώνει ο,τι θέλει.

Τέλος παρουσιάστηκε το νέο iTunes 10, που εκτός από το νέο λογότυπο που διαθέτει, προσφέρει την νέα υπηρεσία Ping που στην ουσία είναι το μουσικό κοινωνικό δίκτυο της Apple για όλους τους χρήστες iTunes.

Με αυτό τον τρόπο οι 160 εκατομμύρια χρήστες που θα εγκαταστήσουν το νέο iTunes θα είναι παράλληλα και οι πρώτοι χρήστες του Ping το οποίο προσφέρει όλα τα χαρακτηριστικά ενός κοινωνικού δικτύου δίνοντας την δυνατότητα στο χρήστη να κάνει follow τους φίλους του, να μάθει τι μουσική ακούνε, σε ποιες συναυλίες σκοπεύουν να πάνε και ακόμα πάρα πολλά.

 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε