Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΟΜΠΑΜΑ· ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2017 Λίγα Σύννεφα 16 Αθήνα Αναλυτικά

Αυτό είναι το νέο λειτουργικό της Apple!

Αυτό είναι το νέο λειτουργικό της Apple!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 07.06.2011 | 07:24
Πρώτη δημοσίευση: 07.06.2011 | 07:24

H Apple παρουσίασε σήμερα στην διάσκεψη WWDC το νέο λειτουργικό της σύστημα MacOS X Lion.

Το νέο λειτουργικό της Apple, φαίνεται να είναι ένας πολύ καλός συνδυασμός του MacOS X με το iOS. Έτσι θα δούμε στο desktop του υπολογιστή μας, πολλές λειτουργίες που θα μας θυμίσουν τις λειτουργίες του iPhone ή του iPad.

To Mac OS X Lion, διαθέτει πολλά νέα χαρακτηρίστηκα μερικά από τα οποία παρουσιάστηκαν χθες.

Κύριο και πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό του νέου λειτουργικού της Apple είναι το multitouch με το οποίο ο χρήστης μπορεί να ελέγχει τα προγράμματα με τα δάκτυλα του.

Ακόμα ένα νέο χαρακτηριστικό είναι το Mission Control το οποίο στην ουσία είναι ένας πολύ καλός συνδυασμός του Spaces και του Expose με αποτέλεσμα να προσφέρει μια καλύτερη εποπτεία για όλα τα παράθυρα που είναι ανοικτά.

Είδαμε επίσης τη νέα λειτουργία Versions του Mac O X, η οποία αποθηκεύει αυτόματα τα έγγραφα με τα οποία δουλεύει ο χρήστης με αποτέλεσμα να μπορεί να ανατρέξει όποτε επιθυμεί σε μια παλιότερη έκδοση τους.

Μία τελευταία λειτουργία που είδαμε κι έκανε την έκπληξη ήταν το AirDrop που επιτρέπει στο χρήστη να  να ανταλλάξει δεδομένα σε ένα δίκτυο Peer-to-Peer χωρίς να χρειάζονται ιδιαίτερες ρυθμίσεις.

Τέλος στο Lion υπάρχουν παραπάνω από 250 νέες λειτουργίες και χαρακτηριστικά και θα μπορούμε να τα δούμε στον υπολογιστή μας από τον Ιούλιο που θα είναι διαθέσιμο στο Mac AppStore και θα κοστίζει $30.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook