Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Αυτοί είναι οι νέοι υπολογιστές της Lenovo!

Αυτοί είναι οι νέοι υπολογιστές της Lenovo!

Η Lenovo ανακοίνωσε τρία νέα desktop PCs – το κλασικό desktop ThinkCentre Edge 71z , το αντίστοιχο all-in-one καθώς και το premium ThinkCentre Edge 91. 

 
Τα νέα Lenovo DO μηχανήματα απευθύνονται σε Doers αφού έρχονται να καλύψουν τις ανάγκες επαγγελματιών μικρών-μεσαίων επιχειρήσεων (SMB), συμβάλλοντας, έτσι, στην επίτευξη των στόχων των χρηστών. 
 
Οι συγκεκριμένοι Η/Υ προσφέρουν στυλ, προηγμένες επιδόσεις και τα απαραίτητα χαρακτηριστικά που βοηθούν στην παραγωγικότητα. 
 
Τα νέα ThinkCentre desktop της οικογένειας Edge ξεπερνούν την παραδοσιακή όψη των business PC αφού η AiO 20’’ οθόνη έρχεται με γυαλιστερό εξωτερικό περίβλημα. Ακόμα και το μπροστινό μέρος τόσο του ThinkCentre 71 όσο και του 91 παραμένει γυαλιστερό, ενώ, μπορούν να συνδυαστούν με ασύρματο ThinkPad Edge πληκτρολόγιο το οποίο παραμένει αδιάβροχο και μοντέρνο, διατηρώντας, ωστόσο, την άνεση γραφής. Παράλληλα, οι κλασικές θύρες των ThinkCentre έχουν αφαιρεθεί τόσο από το ThinkCentre Edge 71 όσο και το 91, επιδιώκοντας μία πιο «καθαρή» εμφάνιση. 
 
Αδιαμφισβήτητα τα desktop μπορούν να διπλασιάσουν την παραγωγικότητα των μικρών-μεσαίων επιχειρήσεων, μέσα στην ημέρα, ενώ, παράλληλα αποτελούν το τέλειο εργαλείο για παρακολούθηση ταινιών/ Τηλεόρασης, ή για σερφάρισμα στο ίντερνετ. Το AiO έρχεται εφοδιασμένο με επεξεργαστή Intel Core i5 και τα ThinkCentre Edge 71 και 91με Core i7 Quad Core. Έτσι, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα απόλαυσης επιπρόσθετων επιδόσεων. Επιπλέον, το Enhanced Experience 2.0 για Windows 7 στο ThinkCentre 91, συμβάλει στην εξαιρετικά γρήγορη έναρξη που αγγίζει τα 14 δευτερόλεπτα
 
Στα χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται: 
Μεγάλη χωρητικότητα: Το ThinkCentre Edge 91 έρχεται με 16GB μνήμη που παρέχει 1 TB αποθηκευτικό χώρο στο σκληρό δίσκο, ενώ στα μοντέλα ThinkCentre Edge 91 and Edge 71z υπάρχει και η δυνατότητα υποστήριξης solid state drive με χωρητικότητα που ξεπερνά τα 160 GB.
Πλούσια ανθεκτικά γραφικά: επιλογές ATI Radeon ή Nvidia γραφικών στα Edge 91 και 71
 
Πληθώρα εργαλείων παραγωγικότητας: To ThinkCentre Edge 91 έρχεται με DVD player/ burner, πολλές θύρες USB, επιλογής multi-card reader, ασφάλεια μέσω της απενεργοποίησης της θύρας USB καθώς και BIOS/προστασία του σκληρού δίσκου με εισαγωγή κωδικού.
 
Τα νέα PCs καθιστούν τη χρήση τους πιο διασκεδαστική και παραγωγική. Το ThinkCentre 71 desktop προσφέρει προστιθέμενη αξία στους χρήστες οι οποίοι έχουν ανάγκη να εργασθούν με 2 οθόνες μέσω VGA και DVI, ενώ το ThinkCentre 91 υποστηρίζει πάνω από 4 οθόνες, αντίστοιχα.
 
Ταυτόχρονα, και τα 3 μοντέλα έρχονται εφοδιασμένα με τη σουίτα της Lenovo ΤhinkVantage Technologies, στην οποία συμπεριλαμβάνονται εφαρμογές όπως το Rescue & Recovery, Power Manager & System Update to restore καθώς και η διαχείριση και ανανέωση του Η/Υ, με ευκολία. Παράλληλά, το πρόγραμμα της Lenovo ThinkPlus Priority Support, προσφέρει μία πλήρη γκάμα υπηρεσιών που καλύπτει από βλάβες και προστασία ατυχημάτων, έως και τεχνική υποστήριξη. 
 

Τα ThinkCentre Edge 71, 91 και ThinkCentre Edge 71z all-in-one desktop θα είναι διαθέσιμα στη Διανομή από 15 Οκτωβρίου. Η ενδεικτική τιμή λιανικής για το ThinkCentre Edge 71 ξεκινά από €559, τοθ ThinkCentre Edge 91 από €579 ενώ το κόστος του ThinkCentre Edge 71z all-in-one desktop ξεκινά από €799. 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε