Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

CES 2013: H Razer, κυκλοφορεί το πρώτο tablet, σχεδιασμένο από τους οπαδούς της!

CES 2013: H Razer, κυκλοφορεί το πρώτο tablet, σχεδιασμένο από τους οπαδούς της!

Είναι tablet, είναι PC, είναι κονσόλα… είναι όλα τα παραπάνω ταυτόχρονα. Ένα παντοδύναμο PC σε μορφή tablet με τέσσερα modes ειδικά φτιαγμένα για gamers, ικανό να τρέξει όλα τα PC games!

Η Razer ανακοίνωσε,  στην CES 2013, πως είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει την εξέλιξη του Project Fiona gaming tablet  με το όνομα “Razer Edge”. Η διανομή του θα γίνει στην Αμερική και Ανατολική Ασία, καθώς γίνεται μάχη για να βρεθεί και σε Ευρωπαϊκά χέρια.  

Το “Razer Edge” της Razer , είναι φτιαγμένο από τα feedback που δώσανε εκατομμύρια οπαδοί της,  με αποτέλεσμα να βρεθεί η χρυσή τομή και να μην απογοητευτεί κανείς! Με το κατάλληλο βάρος, μέγεθος και πάχος, τα Windows 8, ένα παντοδύναμο 3D Intel Core επεξεργαστή τελευταίας γενιάς και τα NVIDIA GeForce, το μηχάνημα είναι δυνατό σαν κάποιο full set PC, αλλά φορητό και κομψό σαν tablet. Με αυτά τα πλεονεκτήματα θα μπορείτε να τρέξετε το tablet και να το χειριστείτε όπως ακριβώς γνωρίζετε χωρίς να χρειαστεί να μάθετε κάτι νέο.

Το “Razer Edge”  θα είναι διαθέσιμο σε δύο τύπους: το standard Razer Edge και το Razer Edge Pro. Το βασικό μοντέλο, είναι εφοδιασμένο με τον Intel Core i5 επεξεργαστή, NVIDIA GT640M LE GPU, 4 GB DDR3 RAM, και έναν 64 GB SSD. To Razer Edge Pro έρχεται με έναν Intel Core i7 processor, NVIDIA GT640M LE GPU, 8 GB DDR3 RAM και έναν 128 GM ή 256 GB SSD.

 
To Razer Edge θα ξεκινάει από 999$ και αναμένεται να κυκλοφορεί σε bundle με τηλεχειριστήριο στα 128 GB και στα 256 GB.
 
Επίσης διαθέτει τέσσερα modes για να μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ του Tablet Mode, Keyboard Dock Mode, του Gamepad Controller Mode και του Docking Station Mode, κάνοντας το tablet πολύ ευέλικτο.
 
Με ένα πρόσθετο controller που ενσωματώνεται στο tablet, το Razer Edge, μετατρέπεται σε φορητή κονσόλα. Τα keys, είναι απολύτως προγραμματιζόμενα και έρχονται μαζί με δυο analog stick και vibration feed-back ώστε, να μπορείτε να παίρνετε κάθε recoil από τα games σας. Θα κυκλοφορήσει περίπου στα 249$. 
 
Επίσης υπάρχει η επιλογή προσθήκης μιας extra μπαταρίας στo Keyboard Dock που επεκτείνει την διάρκεια της ζωής του tablet με κάθε φόρτιση στο διπλάσιο και η οποία θα κοστίζει περίπου στα 69$.
 
Το Razer Edge σε όλες τις μορφές του, είναι σχεδιασμένο με επιταχυντές ακριβείας και με υπέρ-ευαίσθητη οθόνη touch.
 
Τέλος, έχετε την δυνατότητα να βάλετε το tablet σας στο Docking Station του με δυνατότητα φόρτισης, 3 εισόδους USB 2.0, μια 1.4 HDMI είσοδο, συν είσοδο μικροφώνου και stereo output. Προσθέστε δυο game controllers και απολαύστε το πιο ευέλικτο pad στον πλανήτη.
 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε