Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Δείτε τις δύο special εκδόσεις του Gears of War 3!

Κορυφώνοντας την προσμονή, η Epic Games και η Microsoft έβγαλαν στη δημοσιότητα ένα ολοκαίνουριο βίντεο, με τίτλο Making Gears 3: Inside the Wicked Workshop, το οποίο και αποκαλύπτει το αποκλειστικό περιεχόμενο των εκδόσεων Epic και Limited του “Gears of War 3”.

Οπαδοί από όλο τον κόσμο δένουν γερά τις μπότες τους, γεμίζουν τα Lancer όπλα τους και ετοιμάζονται για την παγκόσμια κυκλοφορία του «Gears of War 3» στις 20 Σεπτεμβρίου 2011.

Το νέο βίντεο που κυκλοφόρησαν οι εταιρίες, πηγαίνει πίσω από τα παρασκήνια με τον Art Director της Epic Games, Chris Perna, δίνοντας στους οπαδούς του παιχνιδιού μια εικόνα του πως το οραματίστηκε ο πρωτοπόρος αυτός σχεδιαστής, ο οποίος δημιούργησε μερικούς από τους πιο αναγνωρίσιμους χαρακτήρες και τα πιο εντυπωσιακά περιβάλλοντα του παιχνιδιού.

Στο βίντεο αυτό, ο Perna αποκαλύπτει το κεντρικό στοιχείο της Epic έκδοσης του «Gears of War 3» – ένα χειροποίητο άγαλμα του Marcus Fenix, που σχεδιάστηκε από τον ίδιο και απέκτησε σάρκα και οστά χάρη στους έμπειρους τεχνίτες της Triforce. Το «Gears of War 3», που είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελία, θα διατίθεται σε μία Standard έκδοση (Ε.Λ.Τ. € 67) και σε δύο ειδικές εκδόσεις:

Limited έκδοση η οποία θα κοστίζει περίπου €82 και δεν πρέπει να τη χάσουν οι φίλοι της σειράς που θέλουν να γιορτάσουν την κορύφωση της τριλογίας.

Η έκδοση περιέχει:

  • Ένα κουτί απονομής βραβείου Octus (Octus Award Box), με ένα μετάλλιο υπηρεσίας Octus (Octus Service Medal) ακριβές αντίγραφο ως προς το μέγεθος και το βάρος, σε αναλογία 1:1. Αυτό το μετάλλιο από κράμα ψευδάργυρου με το σήμα της ομάδα COG, είναι αντίγραφο αυτού που απονεμήθηκε στον Adam Fenix προς αναγνώριση του έργου του στο Hammer of Dawn. (Διαστάσεις: 77 mm x 10 mm)
  • Αποκλειστικός Χαρακτήρας Adam Fenix για παιχνίδι με πολλούς παίκτες – Πάνω σε κάθε αντίγραφο του μεταλλίου υπηρεσίας Octus (Octus Service Medal) υπάρχει χαραγμένος ένας μοναδικός κωδικός για το Xbox LIVE μέσω του οποίου θα μπορείτε να ξεκλειδώσετε τον Adam Fenix στο παιχνίδι πολλαπλών παικτών.
  • Mία υφασμάτινη σημαία της ομάδας COG – Με τα χρώματα που κάποτε ανέμιζαν υπερήφανα πάνω από το House of Sovereigns.
  • Τα προσωπικά αντικείμενα του Adam Fenix, μεταξύ των οποίων η Διαθήκη του, το αρχικό σχέδιο του Hammer of Dawn και άλλα αναμνηστικά της οικογένειας Fenix.

Epic έκδοση1 (Ε.Λ.Τ. € 129) – Η απόλυτη συλλογή για τους φανατικούς οπαδούς της σειράς που δεν χορταίνουν το «Gears of War 3».

Η έκδοση περιέχει:

  • Ένα άγαλμα περιορισμένης έκδοσης του Marcus Fenix– Σχεδιασμένο από τον Art Director της Epic Games, Chris Perna, και κατασκευασμένο από τα έμπειρα χέρια των ανθρώπων της Triforce, αυτό το κομψό συλλεκτικό άγαλμα από PVC αποτελεί το απόλυτο διακοσμητικό για το σαλόνι οποιουδήποτε αληθινού οπαδού της σειράς «Gears». (Διαστάσεις: ύψος 285 mm, διάμετρος 225 mm και βάρους: 1,7 κιλά)
  • Το βιβλίο “The Art and Design of Gears of War του Tom Bissell” – Έχοντας το μοναδικό προνόμιο της πρόσβασης στην ομάδα της Epic Games, ο αναγνωρισμένος συγγραφέας Tom Bissell (Extra Lives) δίνει στους αναγνώστες την ευκαιρία να ρίξουν μια ματιά στα παρασκήνια της δημιουργίας μίας από τις δημοφιλέστερες σειρές στην ιστορία των βιντεοπαιχνιδιών, μέσα από 96 σελίδες με συνεντεύξεις, φωτογραφίες, concept artwork και όχι μόνο.
  • Infected Omen Weapon Pack — Custom skins για τα 5 αρχικά όπλα του παιχνιδιού σε παιχνίδι πολλαπλών παικτών: Lancer, Retro Lancer, Hammerburst, Sawed-off Shotgun και Gnasher Shotgun.
  • Όλα τα περιεχόμενα της έκδοσης Limited του «Gears of War 3».

Οι ειδικές εκδόσεις «Limited» και «Epic» του «Gears of War 3» είναι ο μοναδικός τρόπος για να αποκτήσετε αυτά τα συλλεκτικά κομμάτια υψηλών προδιαγραφών και να κατεβάσετε το περιεχόμενο. Με ποιότητα και αισθητική που αρμόζουν στους πλέον απαιτητικούς οπαδούς της σειράς, η Epic έκδοση του «Gears of War 3» διατίθεται σε εξαιρετικά περιορισμένες ποσότητες, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το «Gears of War 3», μπορείτε να μπείτε εδώ.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε