Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Δείτε τις εκπληκτικές ταινίες μικρού μήκους της Sony!

H Sony συνεργασία με 2 ομάδες παραγωγής δημιούργησε 3 εκπληκτικές ταινίες μικρού μήκους.

Η Sony θέλοντας να προωθήσει τις νέες ταινίες που είναι διαθέσιμες πλέον στο PlayStation Store, χρηματοδότησε δύο εταιρίες να δημιουργήσουν 3 ταινίες μικρού μήκους με βασικό θέμα “Great Films Fill Rooms”.

Έτσι λοιπόν η ομάδα παραγωγής, τράβηξε αρκετές σκηνές στις οποίες ένας άνθρωπος κάθεται στον καναπέ και ξαφνικά αρχίζει να πετάει πάνω από ουρανοξύστες μεταμορφωμένος σε ρομπότ ή να πολεμάει θαλάσσια τέρατα.

Η ομάδα ισχυρίζεται οτι σε αυτά τα βίντεο δεν έχει προστεθεί κανένα μέσω επεξεργασίας μετά τη λήψη, και το μόνο που χρειάστηκε ήταν να κάνουν διάφορα κόλπα με την κάμερα, το PlayStation Move και πολλοί προβολείς.

H τεχνική, που χρησιμοποιήθηκε ονομάζεται «projection mapping», και είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στον χώρο της διαφήμισης όμως η ομάδα κατάφερε και συνδύασε το PlayStation Move  κι έτσι έδωσε μία νέα διάσταση.

Έτσι λοιπόν για να πετύχει αυτό το εκπληκτικό εφέ η ομάδα σύνδεσε μία κάμερα σε αρκετά PlayStation Move το καθένα από τα οποία ήταν συνδεδεμένο με ένα EyeToy το οποίο στη συνέχεια είχε τοποθετηθεί γύρω από το σετ.

Σίγουρα αυτές οι ταινίες μικρού μήκους δείχνουν ότι η τεχνική αυτή στο μέλλον μπορεί να φέρει επανάσταση στον χώρο της οικιακής ψυχαγωγίας…

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε