Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Δείτε το μεγαλύτερο κατάστημα της Apple!

H Apple ετοιμάζεται να ανοίξει στις 22 Νοεμβρίου το το μεγαλύτερο κατάστημά της, στο Grand Central Terminal στη Νέα Υόρκη.

Το νέο κατάστημα αναμένεται να έχει πολλούς επισκέπτες στο σημείο που βρίσκεται αφού στους διαδρόμους του Grand Central, περνάνε κατά μέσο όρο πάνω από 1 εκατομμύριο άνθρωποι κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Για την ώρα κανείς δεν ξέρει πως θα είναι το εσωτερικό του καταστήματος μιας και η εταιρία μέχρι τα εγκαίνιά του, η εταιρία έχει απλώσει ένα ένα τεράστιο μαύρο τείχος , όμως από εικόνες και σχέδια ορόφων που έδωσε στην δημοσιότητα η  Metropolitan Transportation Authority, στην οποία λειτουργεί το Grand Central μπορείτε να δείτε πως θα είναι το εσωτερικό του καταστήματος.

Το κατάστημα αυτό θα είναι το μεγαλύτερο που έχει ανοίξει μέχρι σήμερα η Apple αφού  συνολικά θα είναι 2.229,67 τετραγωνικά μέτρα και θα δουλεύουν εκεί περίπου 300 εργαζόμενοι οι οποίοι για την ώρα εκπαιδεύονται στα υπόλοιπα καταστήματα της Apple στη Νέα Υόρκη.

Το κατάστημα αναμένεται να ανοίξει στις 22 Νοεμβρίου και για την ώρα βρίσκεται στο στάδιο της εφοδιασμού με προϊόντα και ικανοποιητικού stock, για να μπορέσει να αντεπεξέλθει στον τεράστιο αριθμό πελατών που αναμένεται να το επισκεφθούν.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε