Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Δείτε το νέο Blackberry Z10

Δείτε το νέο Blackberry Z10

To Newsit σε συνεργασία με το Digitallife πήρε στα χέρια του το νέο Blackberry Z10 και σας δίνει μία πρώτη γεύση.

Το Blackberry Z10 είναι το πρώτο full-touch κινητό της εταιρείας, που αλλάζει τη φιλοσοφία της και, μπορούμε να πούμε πως αυτό δε μας χαλάει καθόλου.

Κυκλοφορεί σε δύο χρωματικές επιλογές (λευκό και μαύρο) που του προσδίδουν εξαιρετική γοητεία, ενώ διαθέτει οθόνη 4,2 ιντσών με pixel density 356ppi και ανάλυση 1280×768 pixels.
 

To Blackberry Z10 διαθέτει διπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon S4 Plus «χρονισμένο» στο 1.5GHz, 2GB RAM, 16GB αποθηκευτικό χώρο (που μπορεί να επεκταθεί μέσω micro SD) και ακόμη Wi-Fi, GPS, Bluetooth 4.0, NFC και μπαταρία 1800mAh. 
 
Διαθέτει δύο κάμερες (οπίσθια 8MPixels και εμπρόσθια 2MPixels), καθώς και μία σειρά από αισθητήρες (επιταχυνσιόμετρο, μαγνητόμετρο, γυροσκόπιο, και αισθητήρα φωτισμού περιβάλλοντος).
 
Η συσκευή υποστηρίζει τα δίκτυα LTE, ενώ από την παρουσίαση της εταιρείας φαίνεται ξεκάθαρα ότι η Blackberry συνεργάζεται με παρόχους ανά τον κόσμο για τη διάθεσή του. Συγκεκριμένα, η εταιρεία ανέφερε ότι βρίσκεται σε συνεργασία με 110 παρόχους (και στην Ελλάδα), πραγματοποιώντας δοκιμές με τη συσκευή έως τα τέλη Φεβρουαρίου.

Προς το παρόν, ανακοινώθηκε η διαθεσιμότητά του στο Ηνωμένο Βασίλειο (άμεσα), τις Ηνωμένες Πολιτείες (υπολογίζεται ότι θα κυκλοφορήσει το Μάρτιο) αλλά και τον Καναδά (Φεβρουάριο). 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ DIGITALLIFE

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε