Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Διέρρευσε το Crysis 2 στο διαδίκτυο!

Μερικές μέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου video game της  Crytek και της EA Games Crysis 2 διέρρευσε στο internet μία ημιτελής έκδοση  του παιχνιδιού.

Η έκδοση ήδη έχει γίνει πολύ δημοφιλής σε όλα torrent και file sharing sites και παρά το γεγονός οτι δεν είναι η τελική έκδοση, είναι πλήρως λειτουργική με τις DirectX 9 ρυθμίσεις του παιχνιδιού μιας και οι DirectX 11 ρυθμίσεις δεν είναι διαθέσιμες σε αυτή την έκδοση.

Aπό πλευράς παιχνιδιού, το single player campaign και το multiplayer κομμάτι λειτουργούν κανονικά ενώ υπάρχει στην έκδοση και το Solid Shield Master Key για το online authentication του παιχνιδιού το οποίο επιτρέπει στο χρήστη να παίξει κανονικότατα.

Μετά από αυτό η Crytek θα πρέπει να αλλάξει το σύστημα ενεργοποίησης πριν κυκλοφορήσει το παιχνίδι, το οποίο ίσως και να μην είναι εφικτό αν το νέο παιχνίδι έχει μπει στο τελικό στάδιο.

Το δεύτερο είναι πως σε φάκελο μέσα στο ISO του Crysis 2, υπήρχε ο CryEngine 3 Editor (επαναλαμβάνω, ο Editor, όχι ο Sandbox Editor), πριν αυτός βγει επίσημα απ’ την ίδια την Crytek.

Το νέο Crysis αναμένεται να κυκλοφορήσει στα ράφια των καταστημάτων στα τέλη του Μαρτίου

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε