Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

“Δώσε το Σύνθημα”

Το e-shop.gr πρωταγωνιστής στις εκθέσεις “Φοίτηση 2010” και “Eshops”. Πόσοι έδωσαν το σύνθημα.

H eshop.gr έλαβε μέρος ως βασικός χορηγός στις εκθέσεις “Φοίτηση 2010” στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων και “Eshops” στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του μετρό στο Σύνταγμα.

Σε ένα περίπτερο 18 τετραγωνικών, πλήρως εξοπλισμένο με πρωτοποριακά laptops από την Lenovo, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά μια σειρά προϊόντων νέας τεχνολογίας.

Την προσοχή τράβηξε η Archos internet tablet 7 ιντσών, χωρητικότητας 8 GB και πάχος μόλις 10 mm που διαθέτει Android λειτουργικό σύστημα και πέρα από τις βασικές λειτουργίες του internet και των πολυμέσων υψηλής ευκρίνειας διαθέτει πλήθος άλλων χρήσιμων εφαρμογών.

Οι λάτρεις των ηλεκτρονικών παιχνιδιών εντυπωσιάστηκαν από την νέα επαναστατική τεχνολογία Kinect για την κονσόλα XBOX 360 από την Microsoft, η οποία επιτρέπει στον χρήστη να παίζει χωρίς την χρήση τηλεχειριστηρίου ή άλλου εξοπλισμού, παρά μόνο με το σώμα του.

Τέλος, στα πλαίσια των εκθέσεων έγινε και το επίσημο λανσάρισμα του νέου μεγάλου διαγωνισμού του e-shop.gr «Δώσε το Σύνθημα» όπου οι χρήστες καλούνται με την βοήθεια ενός ειδικού wizard να δώσουν το δικό τους σύνθημα, σατιρίζοντας την επικαιρότητα και περιγράφοντας την σχέση τους με το e-shop.gr.

Πέρα από την υποβολή του δικού τους συνθήματος, μπορούν και να ψηφίσουν τα συνθήματα που τους αρέσουν περισσότερο, ώστε τα 300 πιο δημοφιλή να μπουν σε κλήρωση για πάνω από 100 δώρα. Ο διαγωνισμός είχε άμεση θετική ανταπόκριση από το κοινό, που συμμετείχε δημιουργικά από την έναρξη του καταθέτοντας πάνω από 500 συνθήματα στις πρώτες 24 ώρες.

Σε μια εποχή γενικευμένης ύφεσης, το e-shop.gr συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στο μέτωπο υπέρ των χαμηλών τιμών, διατηρώντας την ταχύτητα στην εξυπηρέτηση, την ευελιξία στις υπηρεσίες του και φυσικά την ανεξάντλητη ποικιλία προϊόντων που το καθιστούν την πρώτη επιλογή των Ελλήνων.

Το e-shop.gr αποτελεί το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα και φέτος συμπληρώνει 12 χρόνια λειτουργίας. Εξυπηρετεί καθημερινά πάνω από 5.500 παραγγελίες ενώ υπολογίζεται ότι από την έναρξη λειτουργίας του έχει απαντήσει στις ανάγκες πάνω από 500.000 ικανοποιημένων πελατών.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε