Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 28 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Έφτασε ακόμα ένα νέο update του Mozilla Firefox

Έφτασε ακόμα ένα νέο update του Mozilla Firefox
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 28.06.2010 | 15:28
Πρώτη δημοσίευση: 28.06.2010 | 15:28

Πριν λίγες ημέρες η Mozilla παρουσίασε μια νέα έκδοση του Firefox 3.6.4 και σήμερα κυκλοφορεί ακόμα μία νέα έκδοση την 3.6.6.

Η 3.6.4 έκδοση του Firefox, περιλαμβάνει σημαντικές βελτιώσεις σε σχέση με τον προκάτοχό του όπως αυτή της προστασίας ενάντια στο κρασάρισμα των plugins και κυρίως του Adobe Flash.

Mε την νέα όμως έκδοση 3.6.6, η Mozilla δίνει στα προβληματικά plug-ins περισσότερο χρόνο για να επανέλθουν πριν αυτά τερματίσουν αυτόματα από τον browser,

Η προστασία αυτή, υπόσχεται οτι τα plugins (όπως Flash, Quicktime και Silverlight) που θα κρασάρουν θα έχουν 45 δευτερόλεπτα στη διάθεση τους αντί για τα 10 που τους έδινε η έκδοση 3.6.4 για να κάνουν επανεκκίνηση ενώ στο διάστημα αυτό απλά θα σταματήσουν να προβάλλονται στα κομμάτια της σελίδας που χρησιμοποιούνται και ο browser θα συνεχίσει να τρέχει μέχρι να κάνετε ένα απλό refresh στη σελίδα.

Ο Firefox 3.6.6 κυκλοφόρησε και μπορείτε να τον κατεβάσετε από εδώ και υπάρχει για εκδόσεις Windows, Linux και Mac OS X.   Διαδώστε αυτό το άρθρο