Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Είναι φυλακή αλλά παραμένει ο καλύτερος παίχτης του Call Of Duty!

Το δικαστήριο της Νέας Ζηλανδίας διέταξε την κράτηση του Kim Schmitz ή όπως θέλει να τον λένε Kim Dotcom, του ιδρυτή της υπηρεσίας file sharing Megaupload.

Ο εισαγγελέας, διέταξε την προσωρινή φυλάκιση του ιδρυτή του Megaupload γιατί  υποστηρίζει οτι ήταν ύποπτος φυγής  αφού διαθέτει τεράστια κεφάλαια, πολλά διαβατήρια και ιστορικό φυγοδικίας για διάφορες κατηγορίες στο παρελθόν.

Ο κατηγορούμενος, Kim Dotcom επιμένει οτι είναι αθώος και διαμαρτύρεται ότι τα ΜΜΕ τον παρουσιάζουν ως εγκληματία ενώ οι δικηγόροι του υποστηρίζουν οτι η απόφαση αυτή είναι ιδιαίτερα άδικη απόφαση από τη στιγμή που όλα τα διαβατήρια του έχουν κατασχεθεί και έχει συνεργαστεί πλήρως με τις αρχές.

Παρολ’ αυτά ο ιδρυτής του Megaupload φαίνεται πως είχε και δεύτερη ζωή αφού στον ελεύθερό του χρόνο έπαιζε με τις ώρες Call Of Duty: MW3 όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο και μάλιστα ήταν και παραμένει ο καλύτερος παίχτης μέχρι τώρα στο παιχνίδι σύμφωνα με τα στατιστικά του, παρά το γεγονός οτι πλέον είναι φυλακή.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε