Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΟΑΕΔ· ΙΤΑΛΙΑ Μερικά Σύννεφα 12 Αθήνα Αναλυτικά

Ένα μικρό λάθος προκάλεσε πονοκέφαλο στους χρήστες του Facebook!

Ένα μικρό λάθος προκάλεσε πονοκέφαλο στους χρήστες του Facebook!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 23.04.2011 | 13:37
Πρώτη δημοσίευση: 23.04.2011 | 13:37

Το Facebook διορθώνει το πρόβλημα των ειδοποιήσεων των χρηστών!

Πριν λίγες μέρες ένα μεγάλο ποσοστό των χρηστών του Facebook άρχισαν να λαμβάνουν ειδοποιήσεις για τα νέα του Facebook, στο λογαριασμό του e-mail τους, χωρίς να το έχουν επιλέξει.

Η αιτία ήταν ένα bug, το οποίο ενεργοποίησε την αποστολή ενημερωτικού email στους χρήστες που την είχαν απενεργοποιήσει με αποτέλεσμα να λαμβάνουν ξαφνικά, ειδοποιήσεις για διάφορα πράγματα στο Facebook που φυσικά δεν τους ενδιέφεραν.

Οι υπεύθυνοι της δημοφιλούς ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, ανακοίνωσαν ότι το πρόβλημα τελικά λύθηκε, και η κατάσταση έχει επανέλθει στα φυσιολογικά πλαίσια με τις  ρυθμίσεις του κάθε χρήστη να είναι όπως έχουν οριστεί.


Tags: FACEBOOK


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Θεσσαλονίκη: Έκανε έρωτα με τον λάθος άντρα - Εφιάλτης μετά τις πρώτες νύχτες! Θεσσαλονίκη: Έκανε έρωτα με τον λάθος άντρα - Εφιάλτης μετά τις πρώτες νύχτες!
  2. Τι βλέπει το Facebook για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις! Τι βλέπει το Facebook για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις!
  3. Το Facebook αντιμέτωπο με 2 δισεκατομμύρια πρόστιμο για το Oculus Rift! Το Facebook αντιμέτωπο με 2 δισεκατομμύρια πρόστιμο για το Oculus Rift!
  4. Ηράκλειο: Απίστευτες εικόνες σε κηδεία - Σαρώνουν το facebook τα απίθανα στιγμιότυπα [vid] Ηράκλειο: Απίστευτες εικόνες σε κηδεία - Σαρώνουν το facebook τα απίθανα στιγμιότυπα [vid]
  5. Οι οκτώ πλουσιότεροι του κόσμου έχουν όσα η μισή ανθρωπότητα… Οι οκτώ πλουσιότεροι του κόσμου έχουν όσα η μισή ανθρωπότητα…
  6. Το Facebook ξεκινά το φιλτράρισμα των ειδήσεων στην Γερμανία Το Facebook ξεκινά το φιλτράρισμα των ειδήσεων στην Γερμανία
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook