Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ Λίγα Σύννεφα 20 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ένα site αποκαλύπτει τα status στο Facebook!

Ένα site αποκαλύπτει τα status στο Facebook!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 19.06.2010 | 11:56
Πρώτη δημοσίευση: 19.06.2010 | 11:58

Τo Openbook είναι ένα site που μπορεί να σας αποκαλύψει τα Status όλων των χρηστών του Facebook.

Η μηχανή αναζήτησης Openbook κατασκευάστηκε από 3 προγραμματιστές στο Σαν Φανσίσκο και μπορεί σαρώνει όλες τις δημόσιες ενημερώσεις (Status Updates) των μελών του Facebook. Δηλαδή, όλα τα μηνύματα και οι ενημερώσεις που προορίζονται για περιορισμένους φίλους, μπορούν να διαβαστούν από όλους όσοι είναι στο site.


Μην ξεχνάτε οτι υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις χρηστών, τα τελευταία χρόνια που εξαιτίας του Status που είχαν βάλει στο Facebook απολύθηκαν ακόμα και από τη δουλειά τους.


Ο δικτυακός τόπος έχει σκοπό να τονίσει τις πολύπλοκες αυτές, ρυθμίσεις ασφαλείας του Facebook, οι οποίες εξαιτίας της πολυπλοκότητας τους αποκαλύπτουν περισσότερες πληροφορίες απ' ό, τι θα έπρεπε.


Παρόλο που πολλά μέλη του Facebook πιστεύουν οτι οι ενημερώσεις τους είναι ρυθμισμένες σωστά, οι δημιουργοί του Οpenbook δηλώνουν ότι ένα μεγάλο ποσοστό δεν γνωρίζει ότι τα μηνύματά τους μπορούν να διαβαστούν από οποιονδήποτε είναι on-line στο site αυτό, απλά βάζοντας μία λέξη που μπορεί να υπάρχει στην ενημέρωσή τους, στο search.


Όλο το περιεχόμενο που έχει ερευνηθεί από το Οpenbook είναι ήδη στη διάθεση του κοινού, οπότε πλέον οι χρήστες του Facebook μετά από αυτό, ίσως ξανασκεφτούν τι θα βάζουν για status μιας και το μοιράζονται με το κοινό αυτού του site.

 

Tags: FACEBOOK


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Εύοσμος: Αυτά είναι τα πρόσωπα της τραγωδίας! Οι  προφητικές  αναρτήσεις στο Facebook Εύοσμος: Αυτά είναι τα πρόσωπα της τραγωδίας! Οι "προφητικές" αναρτήσεις στο Facebook
  2. Τα GIFs έρχονται στα σχόλια του Facebook! Τα GIFs έρχονται στα σχόλια του Facebook!
  3. Ήρθαν τα Reactions και τα Mentions στο Facebook Messenger! Ήρθαν τα Reactions και τα Mentions στο Facebook Messenger!
  4. Η ιστορία του Παύλου: Ο άστεγος που βρήκε σπίτι και δουλειά χάρη στο facebook Η ιστορία του Παύλου: Ο άστεγος που βρήκε σπίτι και δουλειά χάρη στο facebook
  5. Μετέδωσαν live στο facebook τον ομαδικό βιασμό 15χρονης Μετέδωσαν live στο facebook τον ομαδικό βιασμό 15χρονης
  6. Οι ζωντανές μεταδόσεις στο Facebook έρχονται και στους υπολογιστές! Οι ζωντανές μεταδόσεις στο Facebook έρχονται και στους υπολογιστές!