Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Επιστρέφει το Playstation Network!

Ξεκινάει σιγά σιγά η διαδικασία επαναλειτουργίας του Playstation Network η οποία θα ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Μαΐου.

Η Sony ανακοίνωσε ότι από σήμερα ξεκινούν οι διαδικασίες αποκατάστασης των βασικών λειτουργιών του PlayStation Network καθώς και μερικών ακόμα online υπηρεσιών.

Αρχικά η Sony ήλπιζε να έχει διορθώσει το πρόβλημα και να έχει τελειώσει με τις διαδικασίες αποκατάστασης του δικτύου από την προηγούμενη εβδομάδα όμως απ’ οτι φαίνεται, οι προσπάθειες για τη βελτίωση της ασφάλειας μετά την επίθεση των χάκερ πήρε περισσότερο από το αναμενόμενο.

Η εταιρεία έχει προσθέσει νέα firewalls, κρυπτογράφηση καθώς και νέα συστήματα παρακολούθησης ενώ παράλληλα ετοιμάζεται να  μεταφέρει όλες τις βάσεις δεδομένων των πελατών σε νέους, πιο ασφαλείς server.

Η Sony πριν λίγες ώρες, ενημέρωσε τους χρήστες στις ΗΠΑ, στην Ευρώπη και στις άλλες χώρες οτι μέχρι το τέλος του μήνα που θα ολοκληρωθεί η διαδικασία αποκατάστασης του δικτύου θα μπορούν να ξαναμπούν στο PSN και να παίξουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια διαδικτυακά.

Στo blog του Playstation, η Sony έχει ανεβάσει ένα χάρτη ο οποίος ενημερώνεται για τις περιοχές που έχει αποκατασταθεί η λειτουργία του PSN και οι οποίες σιγά σιγά θα αυξάνονται.

Τέλος η εταιρία ενημερώνει όλους τους χρήστες οτι για να μπορέσουν να ξανασυνδεθούν με το δίκτυό της, θα πρέπει να κάνουν το τελευταίο update του λογισμικού και να αλλάξουν τον κωδικό τους, ενώ παράλληλα θα τους προσφέρει ως αποζημίωση δωρεάν περιεχόμενο παιχνιδιών και όχι μόνο…

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε