Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Eπίθεση της Samsung εναντίον του iPhone 4S

Η Samsung θέλει να σταματήσει την κυκλοφορία του iPhone 4S.

Όπως όλα δείχνουν, η Samsung θέλει να απαγορεύσει παγκοσμίως την πώληση του iPhone 4S καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα σε διάφορες χώρες.

Ήδη οι δικαστές στην Ιαπωνία και στην Αυστραλία έχουν λάβει την αίτηση αυτή, της Samsung με την οποία η εταιρία ζητάει απαγόρευση πώλησης του νέου smart phone της Apple.

Επίσης η Samsung έχει κάνει παρόμοιες κινήσεις και στην Ευρωπαϊκή αγορά μιας κι έχει στείλει αιτήσεις σε δικαστές σε Γαλλία και Ιταλία.

Φυσικά η επίθεση αυτή της Samsung οφείλεται στην κόντρα που έχει ξεσπάσει εδώ και αρκετό καιρό ανάμεσα στις δύο εταιρίες, η οποία ξεκίνησε από τα smartphones και επεκτάθηκε και στα Tablets.

Από την πλευρά της πάντως η Samsung δήλωσε οτι η κίνηση αυτή έγινε με το σκεπτικό ότι το νέο smartphone της Apple παραβιάζει δικές της πατέντες.

Τέλος, καλό θα είναι να μην ξεχνάμε οτι οι δύο εταιρίες εκτός από τις διαμάχες που έχουν μεταξύ τους, συνεργάζονται κιόλας αφού η Apple αγοράζει από τη Samsung chips και οθόνες όμως όπως φαίνεται η συνεργασία αυτή πάει να τελειώσει…

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε