Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΒΑΣΕΙΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 35 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Έρχεται σήμερα το iPad 2 στην Ελλάδα!

Έρχεται σήμερα το iPad 2 στην Ελλάδα!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 26.03.2011 | 11:24
Πρώτη δημοσίευση: 24.03.2011 | 18:41

Η διάθεση του iPad 2, του νέου tablet της Apple, στα ελληνικά καταστήματα, θα αρχίσει από σήμερα Σάββατο, 26 Μαρτίου.

H συσκευή θα διατίθεται σε δύο χρώματα, μαύρο και άσπρο, και σε εκδόσεις των 16, 32 και 64 GB με δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης (Wi-Fi και Wi-Fi + 3G).

Σύμφωνα με την iSquare, τον επίσημο διανομέα για την Ελλάδα, τα διαθέσιμα αποθέματα αναμένεται να εξαντληθούν γρήγορα, αφού το ενδιαφέρον του ελληνικού κοινού είναι μεγάλο σύμφωνα με τις προπαραγγελίες που έχουν γίνει.

Η τιμή του θα είναι χαμηλή σε σχέση με το πρώτο iPad, το οποίο θα συνεχίσει να πωλείται έως ότου εξαντληθούν τα αποθέματά του, ενώ υπολογίζεται ότι πρόλαβαν να κυκλοφορήσουν περίπου 8.000 ταμπλέτες.

Το πιο φθηνό μοντέλο iPad 2, με 16GB και Wi-Fi, θα πωλείται 509 ευρώ και το πιο ακριβό 839 ευρώ. Η διαθεσιμότητα όλων των μοντέλων στην εγχώρια αγορά θα είναι σε πρώτη φάση περιορισμένη, αλλά σιγά-σιγά θα αυξηθεί, όπως έγινε γνωστό.

Το iPad 2, που έχει πάχος 8,8 χιλιοστά και βάρος 600 γραμμαρίων, κυκλοφορεί στην Ελλάδα με υποστήριξη της ελληνικής γλώσσας, ελληνικό λεξικό και θησαυρό λέξεων, ενώ θα επιδιωχθεί σταδιακά η ανάπτυξη ελληνικών εφαρμογών.

Τέλος τόσο η Vodafone, όσο και η Cosmote, προσφέρουν προγράμματα συμβολαίου σε συνδυασμό με το νέο iPad.
   Διαδώστε αυτό το άρθρο