Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Έρχεται το Kinect και στα PC!

Η Microsoft παρουσίασε τα νέα της προϊόντα στην έκθεση CES 2012!

Στην τελευταία όπως ανακοινώθηκε παρουσίαση της Microsoft στην CES, ο CEO της εταιρίας Steve Ballmer, εκτός από την παρουσίαση των Windows προϊόντων της εταιρίας όπως είναι τα Windows 8 των οποίων η δοκιμαστική έκδοση θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο αλλά και τα Windows Phone, αναφέρθηκε και στην επιτυχία που έχει το Xbox 360 και ο αισθητήρας του, Microsoft Kinect.

Σύμφωνα λοιπόν με την παρουσίαση του Ballmer, το Xbox 360 έφτασε τα 66 εκατ. πωλήσεις από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του, με σχεδόν 10 εκατ. από αυτές να γίνονται μέσα στους τελευταίους 9 μήνες από την άλλη, το Microsoft Kinect έχει ξεπεράσει τις 18 εκατ. πωλήσεις από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του, με τα 10 εκατ. να γίνονται επίσης μέσα στο τελευταίο 9μηνο, πράγμα που μας δείχνει οτι οι χρήστες που αγοράζουν το Xbox 360, το αγοράζουν μαζί με τον αισθητήρα.

Εκτός όμως από τις πωλήσεις που έχει κάνει το Xbox και ο αισθητήρας του, ο Ballmer επιβεβαίωσε τις φήμες για την κυκλοφορία του Kinect στα PC κι έτσι μέσα στον Φεβρουάριο αναμένεται να κυκλοφορήσει η νέα έκδοση του αισθητήρα σε τιμή $249.99.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε