Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Έρχεται το iOS 5 και το νέο iPhone στις 4 Οκτωβρίου;

Έρχεται το iOS 5 και το νέο iPhone στις 4 Οκτωβρίου;

Οι φήμες μάλλον γίνονται πραγματικότητα και όπου να ‘ναι θα δούμε το νέο iPhone 5 καθώς και το iOS 5 να κυκλοφορούν.

Όπως όλα δείχνουν σύμφωνα με ανακοίνωση της Apple στους προγραμματιστές, η εταιρία ετοιμάζεται να κάνει επανεκκίνηση του server του iCloud στις 22 Σεπτεμβρίου.

Αυτό σημαίνει οτι οι φήμες που θέλουν την Apple να βρίσκεται σε αυστηρό χρονοδιάραμμα για την κυκλοφορία του iOS 5 και φυσικά του iPhone 5 βγαίνουν αληθινές.

Οι προγραμματιστές με αυτή την επανεκκίνηση που θα γίνει στον server του iCloud, δεν θα έχουν την δυνατότητα να δημιουργήσουν αντίγραφα ασφαλείας ή να επαναφέρουν κάτι για μία ολόκληρη ημέρα.

Επίσης η ημερομηνία αυτή συμπίπτει με την ημερομηνία που ήθελαν οι φήμες να κυκλοφορεί το νέο iOS 5 και δεν αποκλείεται η εταιρεία να θέλει με αυτό τον τρόπο να κάνει τους προγραμματιστές να χρησιμοποιούν την public έκδοση του iCloud μέχρι εκείνη την στιγμή.

Τέλος απ’ οτι φαίνεται η Apple, τρέχει να μαζέψει τις εγκρίσεις που χρειάζονται από τους διάφορους παρόχους για να μπορέσει να κυκλοφορήσει το νέο λειτουργικό της στις 4 Οκτωβρίου και να καταφέρει να διαθέσει το iPhone 5 δύο μέρες μετά την παρουσίασή του.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε