Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Έρχεται το κουμπί share του Facebook και στις φορητές συσκευές

Έρχεται το κουμπί share του Facebook και στις φορητές συσκευές

Μία νέα υπηρεσία που σίγουρα θα ενθουσιάσει τους φανατικούς του Facebook μιας και πλέον θα μπορούν να αναδημοσιεύουν τα posts των φίλων τους απευθείας από το smartphone ή το tablet τους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Facebook οι ειδικοί κάνουν τις τελευταίες δοκιμές της ενσωμάτωσης της λειτουργίας «share» στην ειδική εφαρμογή του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου για τις φορητές πλατφόρμες.
 
Η λειτουργία ήταν κάτι που εδώ και καιρό ήθελαν οι χρήστες, και θα τους επιτρέπει να κάνουν αναδημοσίευση στο προφίλ τους τα σχόλια, τις φωτογραφίες και τα links των φίλων τους, κάτι παρόμοιο δηλαδή με τη λειτουργία “retweet” του Twitter.
 
To Facebook βέβαια πάντα ήταν υπέρ της προσωπικής ενημέρωσης των προφίλ των χρηστών κι όχι το «τυφλό» sharing συνδέσμων, όπως φαίνεται όμως τα πράγματα όμως έχουν αλλάξει. 
 
Για την ώρα η νέα λειτουργία του Facebook βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο δοκιμών και πολύ σύντομα θα ενσωματωθεί σε όλες τις mobile εφαρμογές της εταιρίας για Android και iOS, ενώ όσοι θέλουν να τη δοκιμάσουν άμεσα δεν έχουν παρά να επισκεφθούν την mobile έκδοση της ιστοσελίδας.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε