Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Έρχεται το νέο Pro 2011!

Έρχεται το νέο Pro 2011!

To Pro Evolution Soccer 2011 κυκλοφορεί σύντομα!

Η σειρά PES έχει θεωρηθεί από καιρό ότι προσφέρει απίστευτο ρεαλισμό και πλήρη έλεγχο, αλλά το PES 2011 θα αναζωογονήσει τη νέα σειρά με την πιο προηγμένη εξέλιξη από προσθήκες gameplay, εναλλακτικών δυνατοτήτων ελέγχου, και animations για την ενσωμάτωση των εξελίξεων στα ποδοσφαιρικά θέματα της πραγματικής ζωής.


Κεντρικό ρόλο στην απόλυτη ελευθερία παιχνιδιού, το
PES 2011 εισάγει μια νέα μπάρα για κάθε παίκτη που επιτρέπει να καθοριστεί η ακριβής δύναμη και τοποθέτηση της κάθε πάσας και του κάθε σουτ.

Οι μπαλιές πλέον μπορούν να εξαπλωθούν οπουδήποτε με απόλυτη ακρίβεια, με μεγάλες μπαλιές στο κενό, κοντινές πάσες με αλλαγή του γνωστού «1 – 2» το οποίο επιτρέπει στον παίχτη να έχει πλήρη έλεγχο και ρυθμό στον αγώνα.

Η ελευθερία του παιχνιδιού επεκτάθηκε επίσης με τις νέες AI ρουτίνες οι οποίες σχεδιάστηκαν για να τοποθετήσουν την κάθε κίνηση και απόφαση στα χέρια του παίχτη.

Δεν θα χρειάζεται να βασίζεστε στη βοήθεια από τον AI κατά την διάρκεια των αγώνων. Οι χρήστες τώρα θα πρέπει να αισθάνονται, και να αντιδρούν στις απειλές και οι πάσες δεν θα πηγαίνουν αυτόματα στον πιο κοντινό παίχτη.

Αντί γι αυτό, όλες οι νέες ρουτίνες διευκολύνουν τον έλεγχο του παίχτη και τις επιλεγμένες κινήσεις του από κάθε άποψη, ώστε ο παίχτης να μπορεί να ελέγχει την κάθε κίνηση.

“Ήταν καιρός για το PES να μεταμορφωθεί, και το PES 2011 αντιπροσωπεύει τον πλέον φιλόδοξο ανασχεδιασμό στην ιστορία της σειράς.” Σχολίασε ο JonMurphy, Αρχηγός της Ευρωπαϊκής ομάδας του PES της KonamiDigitalEntertainmentGmbH.

“Συνεχίζαμε να δουλεύουμε πιο κοντά στους Fan με στόχο να αλλάξουμε το ποδόσφαιρο στο PES σε κάτι που δεν είχε γίνει μέχρι τώρα. Ο πλήρης έλεγχος είναι η προτεραιότητα και όλα τα νέα Animations, είναι ένα “Must”.


Στον πυρήνα του θα είναι το ProEvolutionSoccer που όλοι ξέρουμε και αγαπήσαμε, αλλά παράλληλα θα βιώσουμε την πιο επαναστατική και βελτιωμένη έκδοση που έχουμε δει ποτέ.

Το κλειδί της νέας προσέγγισης του PES 2011 είναι ένας ειδικά σχεδιασμένος πίνακας ελέγχου που επιτρέπει πλήρη έλεγχο σε κάθε στοιχείο του παιχνιδιού. Ο τριγωνισμός στις πάσες και ο ανοιχτός χώρος που υπάρχει για τρέξιμο σημαίνει αρκετά και το “buildup” του παιχνιδιού είναι το παν.

Ομοίως, οι ντρίπλες και ο κοντινός έλεγχος είναι σκληρά και οι ημέρες που έπαιρνες ένα παίκτη αστέρα και έκανες ένα απλό τρέξιμο μέχρι το τέρμα στο γήπεδο τελείωσαν, καθώς το PES 2011 αντανακλά στις πραγματικές συνθήκες ζωής του ποδοσφαίρου.


Στο παρακάτω video μπορείτε να πάρετε μια δόση για το τι πρόκειται να γίνει το φθινόπωρο που θα το δούμε στα ράφια των καταστημάτων.

 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε