Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Έρχεται το νέο ασύρματο headset για το Xbox 360!

Η διασκέδαση συνεχίζεται με το νέο Xbox 360 Wireless Headset με Bluetooth.

Με αυτή την ολοκληρωμένη συσκευή, οι παίκτες μπορούν μεταβούν από τη συνομιλία που έχουν με τους φίλους τους στο Xbox LIVE, σε επικοινωνία στο κινητό τους μέσω Bluetooth χωρίς να αλλάξουν ακουστικά.

Το ακουστικό είναι συμβατό με συσκευές Bluetooth όπως κινητά τηλέφωνα και PC’s και επιπλέον μπορεί να συνδεθεί με το Xbox 360 μέσα από τις ραδιοσυχνότητες της κονσόλας. Το Xbox 360 Wireless Headset με Bluetooth θα διατίθεται στα καταστήματα σε όλο τον κόσμο στις αρχές του Νοεμβρίου.

Το Xbox 360 Wireless Headset με Bluetooth προχωρά την ασύρματη επικοινωνία στο επόμενο στάδιο με κομψή εμφάνιση που αναδεικνύει την κονσόλα Xbox 360, την απομόνωση του θορύβου και την τεχνολογία Bluetooth 3.0.

Αλλάζει εύκολα από Xbox σε Bluetooth λειτουργία για να απαντάτε στις κλήσεις με το πάτημα ενός κουμπιού. Μπλε και πράσινες στρογγυλές ενδείξεις φωτός LED, σας δείχνουν σε ποια μορφή λειτουργίας βρίσκεται η συσκευή. Η συσκευή περιλαμβάνει τρία μεγέθη εσωτερικού ακουστικού (ear gel) και βρόχο για να ταιριάζει βολικά όταν παίζετε για αρκετή ώρα. Η συσκευή σας επιτρέπει μέχρι και οκτώ ώρες συνομιλία και ως 300 ώρες standby σε μία φόρτιση.

Όταν έρθει η ώρα να το φορτίσετε, το micro USB καλώδιο φόρτισης που περιλαμβάνεται στη συσκευασία μπορεί να συνδεθεί γρήγορα και εύκολα με τις θύρες USB του Xbox 360.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε