Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Έρχονται τα Nintendo 3D Videos!

Οι κάτοχοι του Nintendo 3DS θα μπορούν να κάνουν download τη νέα εφαρμογή Nintendo Video από το Nintendo eShop στις 13 Ιουλίου 2011 και θα έχουν πρόσβαση σε μια μεγάλη γκάμα νέων και αποκλειστικών 2D και 3D videos για το Nintendo 3DS.

Η εφαρμογή Nintendo Video επιτρέπει στους χρήστες να δουν ειδικά επιλεγμένα 2D και 3D videos, συμπεριλαμβανομένων κωμικών αποσπασμάτων, cartoons και μουσικά videos, για να αναφέρουμε μερικά, όλα αυτομάτως ληφθέντα μέσω της λειτουργίας SpotPass με την προϋπόθεση ότι υπάρχει διαθέσιμη μια ασύρματη σύνδεση.

Το SpotPass φέρνει επανάσταση στον τρόπο που λαμβάνετε περιεχόμενο εν κινήσει. Η Nintendo έχει κάνει συνεργασίες με διάφορους Wi-Fi παρόχους που επιτρέπουν στο χρήστη να λαμβάνει αυτόματα δωρεάν 3D περιεχόμενο από δημόσια Wi-Fi σημεία, ακόμα και όταν το Nintendo 3DS είναι σε Sleep Mode.

Στο άμεσο μέλλον το Nintendo Video θα φέρνει ένα σύνολο από πρόσθετο περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων trailers ταινιών, κονσέρτα κλασικής μουσικής, παιδικά και πολύ ακόμα περιεχόμενο σε full 3D.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε